social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταγγελίες από Άρη Πετρουπολης: Ποδοσφαιριστής μας δέχτηκε χτυπήματα από φιλαθλο

Καταγγελίες από Άρη Πετρουπολης: Ποδοσφαιριστής μας δέχτηκε χτυπήματα από φιλαθλο

Για σοβαρή καταγγελία αναφέρεται ο Άρης Πετρούπολης στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο αναφορικά με το ματς κόντρα στον Αλμυρο το οποίο διεκόπη στο 44 και ενώ ο Αρης είχε μείωσε με πέναλτι σε 2-1. 
Συγκεκριμένα η διοίκηση της ιστορικής ομάδας αναφέρει ότι μετά την επίτευξη του τέρματος της ο ποδοσφαιριστής της, Κρίστιαν Μεναι δέχτηκε χτύπημα στον ώμο και στο κεφάλι από φίλαθλο της γηπεδούχο ομάδας ο οποίος βρισκόταν πάνω από τον παγκο κάνοντας λόγο για βίαιο χτύπημα.

Χτύπημα δέχτηκε όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση και ο τεχνικός διευθυντής των ερυθροκίτρινων, Θέμης Τζεμης. 
Μάλιστα όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου σε άσχημη κατάσταση με το ματς να έχει διακοπεί.

Αναλυτικα 

Εάν αυτό το πρωτάθλημα της Γ εθνικής αποτελεί προϊόν προβολής τότε λυπούμαστε πραγματικά που συμμετέχουμε σε αυτό το τσίρκο. Εν ετει 2023, στο γήπεδο του Αλμυρου συμβαίνουν τραγελαφικές καταστάσεις.
Οπαδοί ανεβαίνουν πάνω από τον πάγκο της ομάδας μας χτυπούν τον τεχνικό μας διευθυντή, Θεμη Τζεμη Ενώ φίλαθλος του Αλμυρου βιαιοπραγεί ρίχνοντας κλωτσιά εν ψυχρώ ( στον ώμο και στο κεφάλι) στον ποδοσφαιριστή μας, Κρίστιαν Μεναι ο οποίος μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Για ποιο ποδόσφαιρο να μιλήσουμε; Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο.


Σχετικά άρθρα

Πανιώνιος: Θα συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο αξιώσεων

Επίσημο του Ολλανδού Κόρτσταμ στην Αγ. Παρασκευή!

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Τα... βρήκε και με Παπαϊωάννου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35