social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντηση από Αλμυρό σε Άρη Πετρούπολης - «Άθλιες μεθοδεύσεις»

Απάντηση από Αλμυρό σε Άρη Πετρούπολης - «Άθλιες μεθοδεύσεις»

Σε ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση του Αλμυρού μέσω της οποίας θέλησε να απαντήσει σε εκείνη του Άρη Πετρούπολης σχετικά με τον σημερινό (6/12), εξ αναβολής αγώνα των δύο ομάδων που οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή.

Μεταξύ άλλων ο συντάκτης της ανακοίνωσης υποστηρίζει πως η αποχώρηση των φιλοξενούμενων συνδέεται με «τερτίπια» και «άθλιες μεθοδεύσεις» για την κατάκτηση της νίκης στα... χαρτιά. Αναλυτικά, η ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται και με βίντεο στη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ, αναφέρει:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Άρη Πετρούπολης.....

Καληνύχτα θα πούμε εμείς σε όλο αυτό το τσούρμο των ευτραφών κυρίων (15 τον αριθμό) που πραγματικά κουβάλησαν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα χωρίς να έχουν καμία θέση και σχέση με το άθλημα.

Καληνύχτα θα πούμε εμείς σε αυτές τις λογικές του δήθεν προσποιούμενου τραυματισμού (το γνωστό 'πέσε κάτω και κάνε ότι ζαλίζεσαι' για να πάρουμε τον αγώνα στα χαρτιά γιατί αλλιώς δεν μπορούμε.

Καληνύχτα θα πούμε εμείς στην περσινή φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο γήπεδο της Πετρούπολης όταν κάναμε 50 λεπτά να μπούμε στα αποδυτήρια καθώς μας υποδέχτηκαν και πάλι 15 ευτραφείς κύριοι και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο!!

Καληνύχτα θα πούμε εμείς στις απειλές "Να δούμε τώρα πως θα έρθετε στον 2ο γύρο".

Καληνύχτα θα πούμε εμείς σε όλες αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις.

Ειλικρινά, αυτά τα τερτίπια και αυτές οι μέθοδοι δεν περνάνε το 2023.

Ευτυχώς υπάρχουν συντεταγμένες αρχές, αξιωματούχοι αγώνα, ομάδες, επιστήμονες και δικαστές!!!

Στο βίντεο φαίνεται ο Εκπρόσωπος της ομάδας του Άρη Πετρούπολης, Τζεμης Θεμιστοκλής (άσπρη μπλούζα), που καταγράφεται στο φύλλο αγώνος ως πεσμένος στο έδαφος, που ξαφνικά ως από θαύμα αναστήθηκε και βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να αρχίσει να πετάει μπουκάλια στην κερκίδα»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35