social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πληγώθηκε στο τέλος ο Αστέρας Βάρης, 1-1 στη Μύκονο

Πληγώθηκε στο τέλος ο Αστέρας Βάρης, 1-1 στη Μύκονο

Έπειτα από ένα παιχνίδι στο γήπεδο Κόρφου, στο οποίο κυριάρχησαν οι μονομαχίες και ο έντονος άνεμος, η ΑΕ Μυκόνου και ο Αστέρας Βάρης έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για τη 15η αγωνιστική, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης!

Έπειτα από ένα «άγονο» πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 71ο λεπτό, όταν μετά από πολλές δυσκολίες και... μάχη με τον άνεμο, ο Βασιλειάδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με αριστερό σουτ νίκησε τον Ντούνη για το 0-1. Οι γηπεδούχοι, έχοντας με το μέρος τους και τον αέρα, αναζήτησαν την ισοφάριση και έφτασαν σε αυτή στο 91ο λεπτό, αφού πρώτα ο Ιωσηφίδης είχε δοκάρι με μακρινό σουτ στο 81'. Σε φάουλ που εκτελέστηκε με σέντρα προς την εστία του Μαρινάκη, η μπάλα πήρε ύψος μετά από απομάκρυνση και ο Παπαδόπουλος την έστειλε στα δίχτυα, μπροστά από τον αντίπαλο γκολκίπερ που απέτυχε να διώξει. Σε αυτή τη φάση οι άνθρωποι του Αστέρα ζήτησαν επιθετικό φάουλ, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Τουλούμη ο Μεϊμάρογλου λόγω έντονης διαμαρτυρίας. 

Διαιτητές: Τουλούμης (Εύβοιας), Λυκομήτρος (Αργολίδος)-Ντόβολης (Εύβοιας)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντούνης, Ράγια (59' Πάγια (80' Δακτυλίδης)), Κέμπε, Αρκούδας, Ιωσηφίδης, Τράκας (75' Καλογεράς), Ζγκούρι, Μουρίκη, Σπυρόπουλος, Πινέιρο, Παπαδόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκιούρα, Μεϊμαρογλου, Ντιάγκνε, Μπελαβράκης, Χριστίνης (89' Ανδριόπουλος), Ντούνης (89' Μπερνιδάκης), Ντούλιας (75' Παστρικος), Βασιλειάδης, Μάγγος.

 


Σχετικά άρθρα

Ευχαριστεί Παλλαυρεωτικό η Μαρκό

Στροφή στους Αγίους Αναργύρους ο Φωστήρας

Γκότοβος: Φιλοδοξία μου να κατακτήσω την άνοδο με την Κηφισιά [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35