social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οργή στον ΠΟ Ατσαλένιου - «Η ανοχή μας έχει τελειώσει»

Οργή στον ΠΟ Ατσαλένιου - «Η ανοχή μας έχει τελειώσει»

«Ξεχείλισε» το... ποτήρι της οργής στις τάξεις του ΠΟ Ατσαλένιου, αναφορικά με τις διαιτησίες και τη συμπεριφορά τους στα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Σε ανακοίνωσή τους οι πράσινοι κάνουν λόγο για ασέβεια προς την ομάδα τους, με αφορμή και τη διαιτησία στο χθεσινό (17/12) ματς με την Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου για τη 15η αγωνιστική. Σημειώνουν ότι η αναοχή τους έχει τελειώσει, ενώ μέσω της σελίδας τους στο φέισμπουκ δημοσιεύουν μία σειρά από βίντεο με φάσεις στις οποίες υποστηρίζουν πως ο ΠΟΑ βίωσε την αδικία. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Χθες το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ Γάλλου βιώσαμε άλλη μια σφαγιαστική και ανεκδιήγητη διαιτησία του κυρίου Ταμπουρατζή και των βοηθών του. Ο σεβασμός στους θεσμούς συνεχίζει δυστυχώς να εκλαμβάνεται σαν αδυναμία, όμως τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Δείχνουμε συνεχώς σεβασμό και εισπράττουμε συνεχώς ασέβεια.

Μιλάμε είτε για μεγάλη ανικανότητα είτε για ξεκάθαρο δόλο, από τον συγκεκριμένο διαιτητή σε κάθε περίπτωση είναι συνεχιζόμενα και η ανοχή μας έχει τελειώσει.

Στην συνέχεια, μέσω της επίσημης σελίδας του Π.Ο.Α θα δείτε τις τρεις σημαντικότερες φάσεις που αλλοίωσαν το χθεσινό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι τα καθαρά πέναλτι που αρνείται ο διαιτητής στην ομάδα μας καθώς και το πέναλτι εκτός περιοχής που δίνει στον αντίπαλο μας, είναι φάσεις που λαμβάνουν χώρα όσο το ματς είναι στο 0-0, συνεπώς επηρεάζει αρνητικά και τους ποδοσφαιριστές του Π.Ο.Α στην προσπάθεια τους που βλέπουν ξεκάθαρα ότι δεν σέβεται ο διαιτητής και οι βοηθοί του.

Υ.Γ. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως όλα όσα αναφέρουμε και οι φάσεις που παραθέτουμε δεν αποτελούν δικαιολογία για την ήττα ούτε μομφή στην προσπάθεια της ομάδας της Επισκοπής, άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν ψάχνουμε ποτέ για δικαιολογίες και πρώτα κάνουμε αυτοκριτική».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35