social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψαν στις νίκες οι Άγιοι Ανάργυροι 2-0 το Χαλάνδρι!

Επέστρεψαν στις νίκες οι Άγιοι Ανάργυροι 2-0 το Χαλάνδρι!

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας για τους Αγίους Αναργύρους που επικράτησαν με 2-0 του Χαλανδρίου. Με τη νίκη αυτή η Ένωση έφτασε τους 25 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 12η θέση που σίγουρα δεν της προσφέρει ασφάλεια όσον αφορά τη σωτηρία. Από την άλλη το Χαλάνδρι έμεινε στους 31 πόντους και την 7η θέση.

Στο 38' ο Κεχρής έκανε το 1-0 για την Ένωση, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 67' να σημειώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δίχως πολλές φάσεις κύλησε το πρώτο μέρος. Κατοχή είχε το Χαλάνδρι, το οποίο ωστόσο ήταν φλύαρο, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει την εστία των Αγίων Αναργύρων. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι, είχαν στραμμένη την προσοχή τους στην άμυνα, ενώ, την ίδια ώρα, οι δικές τους 2-3 τελικές δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα στον αντίπαλο. Σε μια απ'αυτές, στο 37', εκμεταλλεύτηκε τις κοντρές και πλασαρε από κοντά για το 1-0. Με αέρα μπήκαν οι Άγιοι στην επανάληψη, οι οποίοι ασκησαν πίεση στο πρώτο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν για λογαριασμό τους κατά "παραγγελία. Στο 62' το Χαλάνδρι έμεινε με 10, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Γκουτζιούπας για επικίνδυνο παίξιμο. Στο 68' σε φάση διαρκείας, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους, κλειδώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, απ' την ώρα που το Χαλάνδρι έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Δεύτερη κόκκινη στο 71, αποβλήθηκε και ο Κατσιούλης, με δύο κίτρινες στην ίδια φάση, λόγω διαμαρτυρίας. Έκτοτε το παιχνίδι έσβησε, με τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν ένα πολύτιμο τρίποντο, σε ένα κομβικό παιχνίδι. Αξιοπρεπέστατοι οι φιλοξενούμενοι στο χρονικό διάστημα που έπαιξαν με 2 παίκτες λιγότερους.

Διαιτητής ήταν ο Θώμογλου με βοηθούς τους Καρνή και Κουλοσούσα.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κοσμάς) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας (74' Δενέλαβας), Γενίδογαν, Ντούμπερετ (67' Χριστοδούλου), Χαραλάμπου, Ρουμελιώτης, Γεωργαμλής, Κεχρής (74' Σιαλμάς), Κατσίβελας (67' Καραμηνας), Κωσταδήμας (53' Αγγελης)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Τζαναβάρας) Σταμουλακάτος, Κορωναίος (85' Ολάνης), Τζιάτζιος, Ντζαβίδας, Τριανταφυλλίδης, Τζέλη, Γκουτζιούπας, Τζέμαρης (74' Κοντοες), Σινομάτι, Κατσιούλης, Καφετζόπουλος (67' Χαραλάμπους).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35