social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκορ και θέαμα για το Χαϊδάρι, 5-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Σκορ και θέαμα για το Χαϊδάρι, 5-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Στο τελευταίο παιχνίδι του «ονειρικού» 2023 για το Χαϊδάρι, «ξεμπούκωσε» επιθετικά και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 22 βαθμούς σε 16 αγώνες χάρη στο 5-0 επί του Ατρόμητου Πειραιά στο «Τάκης Χαραλαμπίδης».

Ο νικητής κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, δόθηκαν ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, ενώ ως αντίπαλοι αντάμωσαν οι αδελφοί Μουκίδη, Βασίλης (Χαϊδάρι) και Γιώργος (Ατρόμητος).

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

«Καυτή» εκκίνηση από τους γηπεδούχους που «έγλειψαν» το δοκάρι του Μπονατάκη με σουτ του Αργυρίου στο 4’ και κεφαλιά του Μπέλερη στο 8’, προτού φθάσουμε στο σημείο «έκρηξης» για το Χαϊδάρι (21’), με τον Ματέα να υποδέχεται τη σέντρα του Μέξη, να βάζει πλάτη τον αντίπαλο και να πλασάρει για το 1-0. Στο 34’ ο Ματέα έγινε δημιουργός και ο Γκρέμπι «έκοψε» μόνος στην καρδιά της περιοχής για το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα (39’) ο Μουκίδης με ένα… σλάλομ και τη «fake» κίνηση του Αργυρίου, βρήκε το χώρο για σουτ, δοκάρι και μέσα για το 3-0! Στο 44’ ο Γκρέμπι διπλασίασε τα τέρματά του και έκανε «καρέ» με έναν… κεραυνό μέσα από την περιοχή, ενώ στο 45’ ο Μπονατάκης και το δοκάρι διατήρησαν το 4-0 του ημιχρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να μειώσουν σε 3-1 στο 41’, όταν ο Αλεξανδράκης πάτησε περιοχή, όμως αντί να πλασάρει πάσαρε στον Σπανό που δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Επίσης, στο 80’ ο Δούμουρας έπιασε ένα ωραίο σουτ που κατέληξε κόρνερ, στις κυριότερες φάσεις στον δεύτερο αγώνα του Βαγγέλη Λαϊβερά στον πάγκο, με τους Καμινιώτες να «φωνάζουν» για ενίσχυση, έστω και τώρα.

xaidari-atromitos-peiraia-2.jpg

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, ο Γιάννης Σιλεβίστας έκανε γρήγορα τις αλλαγές, δίνοντας ευκαιρίες στον νεαρό «πυρήνα» των «κυανέρυθρων», όπως και στον Μάριο Αργυρίου να βρει το πολυπόθητο γκολ. Τα κατάφερε στο 85’ έπειτα από γέμισμα του Μπέλερη και πλασέ σε τετ α τετ για το τελικό 5-0. Νωρίτερα, ο Μπονατάκης (1 φορά) και ο Καπατσώρης (2 φορές) τον σταμάτησαν εντυπωσιακά εξ’ επαφής!

Διαιτητές: Σαφούρης/Αργυρόπουλος (Σερρών), Ξουρίδας-Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας (46' Καλαματιανός), Μέξης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπέλερης, Τσιούλος (46' Αρβανιτάκης), Ματέα (58' Τσεμπερλίδης), Μουκίδης, Γκρέμπι (46' Δράμης), Αποστολόπουλος (68' Χρυσοστόμου), Αργυρίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Μπονατάκης (57' λ.τρ. Καπατσώρης), Παπαθανασίου (35' λ.τρ. Κοζάκης), Μύρκος (46' Καλύκας), Στεφανής, Δούμουρας, Τσάκωνας (73' Καφτηράνης), Παπασταύρου (57' Ζορμπάς), Μουκίδης, Σπανός, Αλεξανδράκης, Χοτζάι.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35