social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άβολη ισοπαλία για Ερμή Ζωνιανών και Ελλοπιακό (1-1)

Άβολη ισοπαλία για Ερμή Ζωνιανών και Ελλοπιακό (1-1)

Ήθελαν νίκη που θα τους έδινε τη δυνατότητα να προσεγγίσουν πάλι τις θέσεις της σωτηρίας, όμως ο Ερμής Ζωνιανών και ο Ελλοπιακός έμειναν στην άβολη ισοπαλία (1-1) για τη 16η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31ο λεπτό με πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Μπαμπουλάκη από σέντρα του Ιγκμπινόμπα και εκτέλεσε εύστοχα ο Χασάι (0-1), με τον Κωστάκη να ισοφαρίζει στο 38' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζερβού (1-1). Ένα λεπτό νωρίτερα (37') ο Σαρρής είχε «σημαδέψει» δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το δυνατό σουτ του Ζερβού στο 77ο λεπτό, όπου ο γκολκίπερ Κυριατζής βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 52' οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Γεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Διαιτητές: Κλαμπατσέας, Μπιμπάκης-Βασιλάκης (Ηρακλείου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Ζερβός, Γεμιστός, Σαρρής, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Ρουμπάκης (72' Ξηρός), Κεφαλούκος, Κωστάκη, Κουκούλης (90' Αυγουστάκης), Ρουιζίνιο

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Γεωργούσης): Κυριατζής, Γεωργίου, Κωστακόπουλος (46' Ριζάι), Βιέννας, Ρεσβάνης, Ιγκμπινόμπα, Μεγάλος (78' Τζόρνταν), Καλαμπόκας, Αλεξανδρής, Χασάι, Σαντζάκου (63' Χατζηαντωνίου)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35