social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΠΟ Ατσαλένιου το κρητικό ντέρμπι, 1-0 τον Αλμυρό

Ο ΠΟ Ατσαλένιου το κρητικό ντέρμπι, 1-0 τον Αλμυρό

Το κρητικό ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής είχε νικητή και αυτός ήταν ο ΠΟ Ατσαλένιου!

Η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου επικράτησε με 1-0 του Αλμυρού και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. «Χρυσός» σκόρερ για τους «πράσινους» χρίστηκε ο... συνήθης ύποπτος, Καϊμακαμούδης, ο οποίος αξιοποίησε πάσα του Ψαρρά σε βαθιά μπαλιά του Κερμίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 45ο λεπτό.

Κατά τα άλλα, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απείλησαν σε περισσότερες περιπτώσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν προηγηθεί εκείνοι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι επιδίωξαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Καβουσάκη, διαφυλάσσοντας το «τρίποντο».

Διαιτητές: Μισαηλίδης, Μαυρεδάκης-Βράγκου (Χανίων)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Κασσωτάκης, Δαμιανάκης, Χαρίτος, Ζέλιος, Ικεότσα, Ψαρράς (63' Βοργιάς), Μέμμος (36' λ.τρ. Σφυρογιαννάκης (82' Νάτος)), Καϊμακαμούδης, Νύκταρης, Κερμενίδης

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Γιαλούσης, Παπαδομιχελάκης, Κοιλιάρας, Ενγκουέμ, Πατινιώτης (86' Νικολακάκης), Ρέγιες (79' Ρέγιες), Κοιλιάρας, Χαντί (20' λ.τρ. Τουργαΐδης), Πιερτζιακόμι, Καστελλιανάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35