social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπορούσε νίκη ο Παναργειακός στη Ρόδο (0-0)

Μπορούσε νίκη ο Παναργειακός στη Ρόδο (0-0)

Η αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική μεταξύ δύο εκ των «μνηστήρων» της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνική ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου ο τοπικός ΑΣ Ρόδος έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον Παναργειακό, που είχε τις περισσότερες καλές στιγμές για να πετύχει γκολ νίκης και να μην δει την απόσταση από την κορυφή να μεγαλώνει.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, με τους «λύκους» να έχουν δοκάρι στο 32' σε σέντρα σουτ του Καρέλη και τους γηπεδούχους να απειλούν λίγο πριν την ανάπαυλα με σουτ του Κέρη. Στο δεύτερο μέρος οι νησιώτες είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Τσούτση, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και περιόρισαν τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Η πίεση έγινε πιο έντονη από το 75ο λεπτό κι έπειτα, όταν ο Μίσκου αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα απέναντι σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Η ομάδα του Άργους είχε ευκαιρίες για γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Γάσπαρη, αλλά και σε προσπάθειες των Ντε Σόουζα και Πρίκα λίγο πριν το φινάλε.

Διαιτητές: Α. Μπακογιάννης, Μαραθωνίτης-Μημίδης (Αθηνών)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Μανουσάκης, Πατσιαβούρας (82' Ντούνιας), Καψάλης, Καρρίκι (27' λ.τρ. Λάσκαρης), Μίσκου, Τσούτσης, Ζούνης (89' Μπαρμπαρούσης), Τρόκα, Νικολόπουλος, Γωνιωτάκης, Κέρη

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Σάαντο (83' Σακελλαρόπουλος), Ροκάι, Τσιώλης (12' λ.τρ. Γάσπαρης), Μαρτίνης, Ντε Σόουζα, Χατζηβασιλειάδης (83' Ροντρίγκες), Πρίκας (83' Ελευθεριάδης), Τσιράκης (71' Μούγιος).

 

 


Σχετικά άρθρα

Πρώτη νίκη για τον Εθνικό, 2-1 τη Θύελλα Ραφήνας

Εποχή Τζουμερκιώτη στην Προοδευτική!

Εθνικός Πειραιά: Επιστρέφουν Κατσογιάννης, Κυριαζής, εκτός ο Μαλάι Ι Στα... πιτς μέχρι τελευταία στι

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35