social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επανήλθε στις νίκες η Μαρκό, 1-0 στη Βάρδα τον ΠΑΟ

Επανήλθε στις νίκες η Μαρκό, 1-0 στη Βάρδα τον ΠΑΟ

Έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες σε Κω (2-2) και με Ρόδο (0-0), η Μαρκό επέστρεψε στις επιτυχίες και είδε την απόσταση από την κορυφή στον 3ο όμιλο να μειώνεται στους επτά βαθμούς.

Με αποφασιστική εμφάνιση η ομάδα του Ν. Μπαδήμα πέρασε νικηφόρα από το «Γρ. Καλάκος», όπου επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟ Βάρδας, που βρίσκεται πλέον σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Το γκολ της επικράτησης για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 70ο λεπτό ο Παυλίδης, ο οποίος στόπαρε την μπάλα στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στη γωνία της εστίας του Α. Τσεκούρα. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μαστραντωνάκη στο 7', ενώ από την πλευρά της η Μαρκό είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαιτητές: Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης), Γαλάνης-Καρράς (Αχαΐας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Α. Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Θεοφάνης, Παπασπηλιόπουλος, Κοτσώνης, Κούστα, Μπίσα, Λιόσης (83' Δουλαβέρης), Λαθύρης, Μαστραντωνάκης, Κ. Τσεκούρας (78' Κόκα)

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μωραΐκης (91' Μεγαρίτης), Ριτσοτάκης (46' Γκίνι), Μαρκοπουλιώτης, Αλεξίου, Παυλίδης (91' Πιετρής), Καλλέργης, Λαζαρίδης, Σάμιος (86' Νομικός), Γιαννιτσάνης (75' Σταμάτης), Ευθυμίου.

(photo: Βαγγέλης Δημητρόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35