social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το έσωσε στο τέλος ο Άρης, 2-2 με την Προοδευτική που είναι στα... κάγκελα για τη διαιτησία!

Το έσωσε στο τέλος ο Άρης, 2-2 με την Προοδευτική που είναι στα... κάγκελα για τη διαιτησία!

Σε ένα ματς όπου κυριάρχησαν η ένταση και το πάθος Προοδευτική και Άρης Πετρούπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινήσουν πολύ δυνατά το ματς, ενώ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα και παρότι πέτυχαν την ανατροπή δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρο τους σκορ μέχρι το τέλος.

Πάντως οι βυσσινί του Πάρη Ανδράλα εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία του Αλαφογιάννη και των βοηθών του για δυο ακυρωθέντα γκολ, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι του Γκότοβου στο 35 (φωνάζουν για χέρι), ενώ κορύφωσαν τα παράπονα τους για τη φάση που ο Άρης κέρδισε το πέναλτι υπογραμμίζοντας ότι δεν βρήκε η μπάλα στο χέρι του Πετράκη.

Γενικότερα η Προ έχει παράπονα για την εν γένει συμπεριφορά της διαιτησίας σε όλη τη διάρκεια του ματς. 

Όσον αφορά τον αγώνα τα πρώτα λεπτά ανήκουν στον Άρη όπου απείλησε στο 4' όταν ο Γκότοβος με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά το κόρνερ του Τσιλιγκίρη έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 6' ο Στέλιος Κρητικός βγήκε απέναντι από τον Χαλκίδη και έκανε το πλασέ όμως ο τερματοφύλακας της Προο έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ. Στο 7' έγινε το 0-1 όταν ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα αφού βρήκε αρχικά σε κάποιο σώμα εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα μπερδεύοντας τον Χαλκίδη. Στο 25' ο Μανδαμαδιώτης σκόραρε όμως ο β' βοηθός ακύρωσε ως οφσάιντ το γκολ.

Στο 28' ο Βουργουντζής βγήκε στην αντεπίθεση όμως η πάσα του δεν ήταν καλή και ενώ βρίσκονταν δίπλα του αρκετοί παίκτες αμαρκάριστοι με αποτέλεσμα η φάση να περάσει ανεκμετάλλευτη. Στο 31' έγινε η φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων όταν ο Σταθόπουλος βρήκε τον Μανδαμαδιώτη και ο τελευτάιος σκόρερ όμως ο β' βοηθός ακύρωσε το τέρμα και πάλι υποδεικνύοντας τον ακραίο αμυντικό της Προο εκτεθειμένο.

Στο 33' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκότοβου ενώ στο 37' ο Χαλκίδης έδιωξε το σουτ του Τσίτσαρη σε κόρνερ.

Στην επανάληψη η Προοδευτική βελτιώθηκε αισθητή και ήταν καλύτερη έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 51'. Ο Λαζαρίδης έκανε το γυριστό σουτ όμως ο τερματοφύλακας Σικαλιάς μπλόκαρε σταθερά.

Στο 57' ο Άρης απώλεσε την πρώτη του ευκαιρία στο β' μέρος όταν ο Βλαχομήτρος βρήκε στην κόντρα τον Στέλιο Κρητικό όμως το πλασέ του τελευταίου πέρασε μόλις άουτ. Στο 65' έγινε το 1-1 όταν ο Μανδαμαδιώτης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Νικολοπουλος που ήταν ανενόχλητος από το ύψος της περιοχής με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Το τέρμα αυτό έδωσε ακόμη περισσότερη ψυχολογία στην Προοδευτική που έκανε την ανατροπή 5' αργότερα. Όλα ξεκίνησαν από την μεσαία γραμμή, όταν ο Θεοδωρίδης βρήκε τον Μανδαμαδιώτη, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα για να φτάσει η μπάλα στον Βουργουντζή. Ο βραχύσωμος μέσος έκανε το σουτ με τον Σικαλιά να διώχνει αρχικά και ο Τσακίρης που βρέθηκε στην περιοχή της μπάλας έστειλε αργά... και βασσανιστικά τη μπάλα στα δίχτυα βάζοντας φωτιά στο Κλουβί. Το τέρμα αυτό ανάγκασε τον Άρη να βγει μπροστά για να πιέσει χάνοντας καλή στιγμή στο 85' όταν ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε στο δεύτερο δοκάρι το φάουλ και ο Τσίτσαρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 88 οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν σε σέντρα του Κορώνη η μπαλα βρήκε στο χέρι του Πετράκη και ο Αλαφογιάννης υπέδειξε την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλίας Τσιλιγκίρης όπου ευστόχησε κάνοντας το 2-2.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Βοιωτού ρέφερι δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο, ωστόσο με τη λήξη του αγώνα ποδοσφαιριστές και εκπρόσωποι των Πειραιωτών κατευθύνθηκαν προς τον Αλαφογιάννη και είχαν έντονο διάλογο.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας) Χαλκίδης, Πετράκης, Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκόγκα (89' Σκλάβος), Τσακίρης (89' Ξυγκάκης), Θεοδωρίδης, Σταθόπουλος, Λαζαρίδης (55 Ξενοπανάγος), Βουργουντζής (76 Ανδριόπουλος).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Καρδάμης, Κορώνης, Κρητικός Γ., Σκεντεράι (59' λ.τρ. Πίσπας), Θεοχάρης (81' Ρέτσος Χρ.), Τσίτσαρης, Κρητικός Στ., Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος, Γκότοβος. (63' λ.τρ. Μαγκάκης).

 

 


Σχετικά άρθρα

Άνω Μερά: H πρώτη αποστολή του Σκέντζου

Τα... είπαν για πρώτη φορά μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης Πανναξιακός και Σκούνας

Στο πλευρό του Γεωργούση ο Πανιώνιος - «Γρήγορα πίσω σε αυτό που αγαπάς»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35