social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιγιάλειος, 2-1 την Εράνη Φιλιατρών

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιγιάλειος, 2-1 την Εράνη Φιλιατρών

Έστω και με δυσκολία ο Παναιγιάλειος κατάφερε να λυγίσει την Εράνη Φιλιατρών για τη 17η αγωνιστική και να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η ομάδα του Ν. Μανούρα επικράτησε με 2-1 απέναντι σε έναν αντίπαλο, που παρά τη χαμηλή θέση του στην κατάταξη του 3ου ομίλου, έδειξε διατεθειμένος και ικανός να ζητήσει πράγματα από όλα τα παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή να προηγηθούν στο 24ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας ο Δημητρίου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά. Στο 40' είχαν δοκάρι και οι γηπεδούχοι σε κεφαλιά του Σανδραβέλη, στην οποία χρειάστηκε και η επέμβαση του γκολκίπερ Σαββίδη.

Ο Παναιγιάλειος πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 54' με κεφαλιά του Μακρή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοχρήστου (1-0), ωστόσο η Εράνη δεν το... έβαλε κάτω και ανταμείφθηκε στο 75ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας ο Πέππας έφερε μπροστά του την μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Παρά το σοκ της ισοφάρισης, η ομάδα του Αιγίου βρήκε τα αποθέματα να φτάσει στο νικητήριο γκολ στο 82ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Φωκαΐδη μετά από κάθετη πάσα του Μαυρόπουλου (2-1).

Διαιτητές: Μάρκος, Μπεκιάρης-Αντωνόπουλος (Λακωνίας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (85' Βιλανάκης), Μακρής, Σκούτας (50' Λουκάς), Κοντοχρήστος (85' Κοτσόκολος), Σανδραβέλης, Κραγιόπουλος, Βασίλτσης (70' Λιάτος)
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Μπινιώρης, Τσερπές, Μπουρδέκας (85' Λακριντής), Πέππας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος (70' Μπάρκας), Πουλιάνος (85' Σινανί), Καραμπέτσος, Γκεβόρι (70' Σάμπσον), Δημητρίου (59' Παπαδόπουλος)

 


Σχετικά άρθρα

Διπλή ενίσχυση για την Ερμιόνιδα

Ανδρουλάκης: Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο παράγοντας έδρα παίζει μεγάλο ρόλο [vid]

Ανακοίνωσε Κατσή ο Παναργειακός!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35