social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οργή στον ΠΑΟ Βάρδας - «Ο Γουρέλης έπαιζε 80-20 εναντίον μας»

Οργή στον ΠΑΟ Βάρδας - «Ο Γουρέλης έπαιζε 80-20 εναντίον μας»

Το τριπλό σφύριγμα του Γουρέλη βρήκε στο ΔΑΚ Άργους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας να πετυχαίνουν μία μεγάλη νίκη (0-1) απέναντι στον Παναργειακό για τη 17η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ωστόσο, στην ομάδα της Ηλείας δεν αμέλησαν να εκφράσουν δημοσίως τη δυσαρέσκειά τους για τον Αθηναίο ρέφερι, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως έπαιξε 80-20 εις βάρος τους. Η επίσημη ανακοίνωση του Παμβουπρασιακού αναφέρει:

«Δυστυχώς για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας απαράδεκτης διαιτησίας τόσο σε νοοτροπία και λογική όσο και σε ό,τι αφορά την απονομή δικαιοσύνης. 15 λεπτά καθυστέρηση στο δεύτερο ημίχρονο αναρωτιόμαστε πότε έγιναν. Πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο σε χέρι αντιπάλου δεν δόθηκε ποτέ. Όσον αφορά την διαχείριση του αγώνα από τον κ. Παναγιώτη Γουρέλη δεν είναι υπερβολή το 80-20 κατά της ομάδας μας. Αλήθεια αυτή την αδικία που βιώνει η ομάδα μας, δεν τη συμμερίζεται κανείς; 

Τέλος θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Παναργειακού για την φιλοξενία που πρόσφερε στα μέλη της αποστολής μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35