social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Πετρούπολης: Συνήθειά του τα ημιτελικά, στόχος του η κατάκτηση!

Άρης Πετρούπολης: Συνήθειά του τα ημιτελικά, στόχος του η κατάκτηση!

Η σημερινή (17/1) πρόκριση του Άρη Πετρούπολης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλο ΕΠΣΑ, με το νικηφόρο 2-1 απέναντι στην Αγία Ελεούσα, μόνο ως έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δεν είναι μόνο η -αναμφισβήτητα υψηλή- δυναμικότητα της ομάδας των δυτικών προαστίων, αλλά και η συνέπεια με την οποία τα τελευταία χρόνια δίνει το «παρών» στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια οι ερυθροκίτρινοι έχουν καταφέρει να βρεθούν στα ημιτελικά άλλες τρεις φορές, παρότι μόνο στη μία κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Την περσινή σεζόν (2022-23) ο Άρης είχε αποκλείσει τον Πανιώνιο στα προημιτελικά (1-0), για να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Αγία Παρασκευή και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Ριζούπολης με το νικηφόρο 2-1 στην έδρα της.

Τη σεζόν 2017-18 ο Άρης είχε προσπεράσει στα προημιτελικά το εμπόδιο της Ηλιούπολης (0-1), για να αποκλειστεί στα ημιτελικά από την Αγία Παρασκευή (2-3), ενώ τη σεζόν 2016-17 είχε «πετάξει» εκτός θεσμού το Αιγάλεω (1-0) στα προημιτελικά, χάνοντας όμως στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στον Χαραυγιακό την ευκαιρία να βρεθεί και στον τελικό.

Με δύο ανεπιτυχείς παρουσίες σε τελικούς τη σεζόν 1996-97, αλλά και πέρσι, ο Άρης Πετρούπολης φιλοδοξεί φέτος να φτάσει μέχρι το τέλος, που θα σημάνει και την πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣΑ στην ιστορία του. Και ως η μοναδική ομάδα που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, φέρει τον τίτλο του φαβορί, παρότι την τετράδα της ημιτελικής φάσης συμπληρώνουν τρεις εκ των κορυφαίων ομάδων της Α' Κατηγορίας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35