social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κόλτζος: Δείξαμε καλό πρόσωπο, αλλά δεν ήρθε το γκολ

Κόλτζος: Δείξαμε καλό πρόσωπο, αλλά δεν ήρθε το γκολ

Στην εικόνα του αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών (0-1) αναφέρθηκε ο Γιώργος Κόλτζος, τονίζοντας ότι η ομάδα του έδειξε καλό πρόσωπο, αλλά της έλειψε το γκολ.

«Ήταν ένα ματς ειδικών αγωνιστικών συνθηκών, με βροχή, αέρα που έγινε σε δύο μέρες. Δεν είχε πολλές φάσεις αλλά εμείς θεωρώ ότι είχαμε τις πιο πολλές κι ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Κοναγκάγια που αν σκοράραμε σ’ εκείνο το σημείο (43') θα μπαίναμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο» σχολίασε αρχικά ο νεαρός τεχνικός και συνέχισε: «Στην επανάληψη αν και είχαμε κόντρα τον αέρα, είχαμε την κατοχή. Θα έλεγα ότι ήταν πολύ καλύτερο από τακτικής προσέγγισης αλλά και κατοχής σε σχέση με το πρώτο και εκείνο που είχαμε την κλασική ευκαιρία του Κάμερον. Αν προηγούμασταν, θα το τελειώναμε εμείς το ματς. Αντιθέτως, σε μια πολύ απλή φάση όπου δείχνουμε ότι την ελέγχουμε, αδρανήσαμε και δεχθήκαμε το τέρμα. Και πάλι όμως λίγο αργότερα, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Τώρα έχουμε το ματς με τον Ελλoπιακό που είναι σημαντικό όπως και κάθε ματς στη Γ' Εθνική».

Ερωτηθείς για το πως εξελίσσεται το πρωτάθλημα μετά τις προσθαφαιρέσεις βαθμών από ομάδες που διεκδικούν τις ίδιες θέσεις, είπε: «Είναι ένα πρωτάθλημα όπου σε κάθε ματς πρέπει να παίζεις για τη νίκη, να αντιμετωπίζεις κάθε ματς ξεχωριστά. Όταν υπάρχουν τόσες πολλές ομάδες που έχουν την ποιότητα και προσπαθούν να διεκδικήσουν τη σωτηρία τους, αυτό σημαίνει ότι είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που δεν αφορά την κορυφή αλλά το γκρουπ αυτών των ομάδων που ανέφερα. Για την ώρα, έχουμε ένα 'μαξιλαράκι' ασφαλείας αλλά το είχαμε πει και στους παίκτες ότι μπορεί να υπολογίζεις τρεις βαθμούς με τον Ερμή και να μην τους πάρεις και να πας να κερδίσεις τον Ελλοπιακό. Έτσι είναι το πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε το ρόστερ με τα παιδιά που ήρθαν, να μην χάσουμε το αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, κάναμε ευκαιρίες, απλά δεν ήρθε το γκολ που θα μας έκανε να νιώθουμε πολύ καλύτερα τώρα».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε δύο μεταγραφές που ίσως προβεί η ομάδα του Ρεθύμνου: «Πιστεύω πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως να έχουμε δύο μεταγραφές. Έναν τερματοφύλακα κι έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή. Είναι σημαντικό στον μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας, παρά το ότι τα παιδιά που έχουμε κάνουν μεγάλη προσπάθεια, να θέλουμε ακόμη περισσότερο βάθος».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35