social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήττα για Βύζαντα, 2-0 o ΑΟ Υπάτου υπό βαρύ πένθος...

Ήττα για Βύζαντα, 2-0 o ΑΟ Υπάτου υπό βαρύ πένθος...

Στη «σκιά» του θανάτου του Ιορδάνη Αδαμάκη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών πραγματοποιήθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση του ΑΟ Υπάτου με τον Βύζαντα Μεγάρων για την 17η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Θήβας η ομάδα του Υπάτου επικράτησε με 2-0, με τους γηπεδούχους να αφιερώνουν τη νίκη τους στον άτυχο ποδοσφαιριστή με τον οποίο μέχρι λίγες ώρες πριν το συμβάν μοιράζονταν τις στιγμές της καθημερινότητάς τους. Πριν τη σέντρα και σε βαρύ κλίμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τοποθέτησαν ανθοδέσμες σε ένα τραπεζάκι στο οποίο είχε τοποθετηθεί η φανέλα του Αδαμάκη και μία φωτογραφία του.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι Βοιωτοί έφτασαν στο «τρίποντο» χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49' ο Μπρούνο άνοιξε το σκορ με σουτ από πλάγια θέση (1-0) και στο 92' ο Ροκάι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ψηλοκρεμαστό φάουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου! Χάρη σε αυτή τη νίκη ο ΑΟ Υπάτου ανέβηκε ξανά στην κορυφή της κατάταξης, όπου «συγκατοικεί» με τον Τηλυκράτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Βύζαντα, που αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες (Μπουντόπουλος, Ντούνης, Δουκάκης, Κωνσταντινίδης), έχουν μείνει με έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Αλατσάκη.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Μουμπογιατζόγλου-Δαφερέρας (Πειραιά)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Χρηστογιάννης, Ροκάι, Γλυνός, Πολύζος (90' Κυπραίος), Ποτουρίδης (90' Μυτάκης), Μπρούνο (90' Σαντζακού), Παπουλής, Σταγάκης (38' λ.τρ. Σπηλιώτης), Ντρούγκας (78' Αλμπάνης), Πιαστόπουλος

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Καλύκας): Χαλκίδης, Δρυμούσης (75' Τοπτίδης), Μύρκος, Μουσκάι (85' Λύγδας), Σαχόλλι, Κωνσταντίνου, Χατζημελετιάδης, Καραγιάννης (68' Κακούσιος), Στρατιδάκης, Φλέγκας, Φυσαράκης.

adamakis_timi.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35