social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει «σκαλοπάτια» ο ΑΟ Υπάτου, 2-1 τον ΠΟ Ατσαλένιου

Ανεβαίνει «σκαλοπάτια» ο ΑΟ Υπάτου, 2-1 τον ΠΟ Ατσαλένιου

Συνέχεια στην ανοδική του πορεία αλλά και στην εν γένει καλή του εκκίνηση στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έδωσε σήμερα (22/10) το απόγευμα ο ΑΟ Υπάτου.

Η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο Θήβας τον ΠΟ Ατσαλένιου, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 σε ένα ματς που και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους αξιόλογη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ και, συγκεκριμένα, στο 8', όπου ο Ζαχαρός έγινε αποδέκτης της μπάλας από το διαγώνιο «πέρασμα» του Τσίπρα και με ωραίο σουτ την έστειλε στη δεξία γωνία της εστίας του Καβουσάκη για το 1-0. Στο 39' ο Τσίπρας ακολούθησε τη φάση από το αριστερό σουτ του Τιάγκο, εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Καβουσάκη και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν στο επόμενο λεπτό (40') και να μειώσουν σε 2-1, με άψογο πλασέ του Καϊμακαμούδη μετά από ενέργεια και γύρισμα του Ζέλιου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, μάλιστα, πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να την πετύχουν, ξεκινώντας το ταξίδι της επιστροφής με... άδεια χέρια.

Διαιτητές: Γιαπιτζόγλου, Μαυρομάτης-Καραγιάννης (Δυτ. Αττικής)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Γλυνός, Μπακαούκας, Παναγιώτου, Σταγάκης, Ζαχαρός (60' Αμπάνκουα), Κωνσταντίνου, Μπούσης, Τιάγκο (60' Βαλμάς), Μπάρο, Τσίπρας (80' Αρμένης)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Γωνιανάκης (65' Γιακουμάκης), Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Νάτος (46' Κασσωτάκης), Χαρίτος (80' Μπέης), Ζέλιος (75' Ψαρράς), Νύκταρης, Ικεότσα, Καϊμακαμούδης, Μέμος.

 


Σχετικά άρθρα

«Τρίποντο» ελπίδας ο Ελλοπιακός, 4-1 τον Ατρόμητο Πειραιά στου Ρέντη

Η αποστολή του Κερατσινίου για τον αγώνα με τον ΑΟ Πυλίου

Ο ΠΟ Ατσαλένιου «βύθισε» κι άλλο τον Φωστήρα (3-0)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35