social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο 98' με πέναλτι Γιαλούση ο Αλμυρός, 3-2 την Επισκοπή!

Στο 98' με πέναλτι Γιαλούση ο Αλμυρός, 3-2 την Επισκοπή!

«Πλούσιο» ενενηντάλεπτο με «δραματικό» φινάλε είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του κρητικού ποδοσφαίρου που επέλεξαν να βρεθούν στην εξέδρα του γηπέδου Γαζίου σήμερα (22/10) το απόγευμα.

Στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ο Αλμυρός λύγισε με 3-2 την Επισκοπή, φτάνοντας στην επικράτηση στο 98ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαλούση!

Οι γηπεδούχοι είχαν θέσεις βάσεις για τη νίκη στο πρώτο εικοσάλεπτο, όταν βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0. Στο 14' ο Πιερτζιακόμι εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Γιαγκιόζη και με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ τέσσερα λεπτά μετά (18') ο Ξενοκτιστάκης με κοντινό σουτ μετά από απόκρουση του Γιαγκιόζη σε πρώτο σουτ του Βακράκου σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν γρήγορα και μείωσαν σε 2-1 στο 30' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Λίμα, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και την ισοφάριση στο 84' με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Μέτα (2-2)! Ωστόσο, ο Αλμυρός βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές ο Γιαλούσης. Στην πρώτα νικήθηκε από τον γκολκίπερ Γιαγκιόζη, όμως στην επαναληπτική εκτέλεση που διέταξε ο διαιτητής Ταμπουρατζής, ο έμπειρος άσος ήταν εύστοχος για πέτυχε το 3-2.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής, Σιγανός-Κοκοτάκης (Λασιθίου)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Ρέγες (70' Κοιλιάρας), Χαντί (70' Βουϊδάκης), Ενγκουέμ, Πατινιώτης, Λεόν, Πιερτζάκομι (85' Πακιουφάκης), Γιαλούσης, Κοντογιάννης (57' Κουτάντος), Βακράκος (85' Καργιωτάκης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Μίχος (60' Τζωρτζινάκης), Λίμα, Μουτζούρης, Κεφαλάς, Πάτας, Κίτος (74' Τσιλεδάκης), Σουρνάκης (83' Μέτα), Ντότης, Δωματάς (74' Κοναγκάγια).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35