social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ ο Εθνικός, 2-0 την Προοδευτική στη Νίκαια!

Σούπερ ο Εθνικός, 2-0 την Προοδευτική στη Νίκαια!

Νίκη από εκείνες που δίνουν τίτλους πέτυχε σήμερα (22/10) το απόγευμα ο Εθνικός και παρέμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου στη Γ' Εθνική μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Β. Χαντέ πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση στο απαιτητικό γήπεδο της Νίκαιας και επικράτησε με 2-0 της Προοδευτικής, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά την ήττα στην Ελλοπία.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους και καταγράφηκε στο 10ο λεπτό, όταν ο Κούμπουλα απέκρουσε σωτήρια σε κεφαλιά του Θεοδωρίδη. Στο 22' οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα με έναν ανέλπιστο τρόπο, καθώς ο Αντωνίου σούταρε από θέση εκτός περιοχής και ο γκολκίπερ Χαλκίδης είδε την μπάλα να φεύγει από την αγκαλιά του και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του για το 0-1! Οι κυανόλευκοι ευτύχησαν να βρουν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα, όταν ο Κυριαζής βγήκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Χαλκίδη και ευστόχησε για το 0-2. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι «βυσσινί» προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, έχοντας δύο καλές στιγμές για να το πετύχουν. Αρχικά, το σουτ του Τσακίρη έφυγε μόλις άουτ από την εστία και ακολούθως ο Κούμπουλα απέκρουσε σε κεφαλιά αυτή τη φορά του Σταθόπουλου. Στο τελευταίο ημίωρο ο Εθνικός διαχειρίστηκε αποτελεσματικά το παιχνίδι και έφτασε στη νίκη, έχοντας μάλιστα σε αντεπιθέσεις με πρωταγωνιστές τους Μακρυγιάννη και Ντινιωτάκη τις προϋποθέσεις για να διευρύνει το σκορ της νίκης του.

Διαιτητές: Σταφυλάς (Έβρου), Κακάνης-Τσελεπίδης (Ανατ. Αττικής)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Άκης Τζουμερκιώτης): Χαλκίδης, Μανδαμαδιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος (46' Σταθόπουλος), Γκόγκα, Θεοδωρίδης (80' Πετράκης), Λαζαρίδης, Βουργουντζής (70' Κουτσούμπας), Τσακίρης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Θεοδώρου, Μαλάι, Ντινιωτάκης (80' Τσιάβος), Πολύζος (80' Κατσόγιαννος), Κυριαζής (60' Πλουμάτος), Μακρυγιάννης (80' Βαλαβανόπουλος), Αντωνίου (70' Σεκούμπα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35