social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Κόρινθος είναι εδώ! - «Διπλό» στη Ραφήνα και στο -1 από την κορυφή!

Η Κόρινθος είναι εδώ! - «Διπλό» στη Ραφήνα και στο -1 από την κορυφή!

Όσοι έσπευσαν να προδιαγράψουν εξελίξεις μετά τη νίκη του Παναργειακού στην Κόρινθο την περασμένη αγωνιστική, πιθανόν να έχουν αρχίσει από σήμερα (24/3) να το... ξανασκέφτονται!

Μία εβδομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου και τους «κραδασμούς» που προκάλεσε στις τάξεις της, η «Μπάρτσα» επέστρεψε δυναμικά και πήρε μεγάλη νίκη στη Ραφήνα με 4-1 απέναντι στη Θύελλα! Την ίδια ώρα, μάλιστα, ο Παναργειακός έμενε στο ισόπαλο 1-1 με την Εράνη Φιλιατρών, φτάνοντάς τον στον έναν βαθμό και ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 7ο λεπτό ο Γκούμας αξιοποίησε πάσα του Ντάφλα και με σουτ έκανε το 1-0. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Αφού πρώτα οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 24', όταν ο Δερμιτζάκης νικήθηκε από τον Κουμή σε παράβαση που δόθηκε για μαρκάρισμα του Γκούμα στον Αναστασόπουλο, στο 29' ο Γκουντρουμπής ισοφάρισε σε 1-1 με προσωπική ενέργεια και πλασέ. Λίγο πριν την ανάπαυλα (45') ο Ζαχαράκης εκμεταλλεύτηκε απροσεξία στην άμυνα και με πλασέ σημείωσε το 1-2, ανατρέποντας τις ισορροπίες του αγώνα!

Στο δεύτερο μέρος η Κόρινθος επικράτησε και έφτασε σε άλλα δύο γκολ. Στο 70' ο Γκουντρουμπής με κοντινό πλασέ σε αντεπίθεση πέτυχε το 1-3 και ο ίδιος παίκτης στο 78' μετέτρεψε σε γκολ δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για το τελικό 1-4!

Διαιτητές: Φωκάς, Ζούλης (Αχαΐας)-Μαραθωνίτης (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αγγελής, Φλώρος (73' Παρασκευόπουλος), Τσούκας, Ανδρίκος, Ντάφλας, Κοντογιάννης, Μαρτίνος, Κωτσάκης (57' Σάνι), Γκούμας, Χίσο

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Διασσινος, Καλούσης, Αργυρόπουλος (85' Τσελιος ), Αναστασόπουλος (76' Παπανικολάου), Μερκούρης, Γκουντρουμπής, Παπουλης (86' Κουϊμελης), Δερμιτζάκης, Νικολάου, Ροχάνο, Ζαχαράκης (83' Χατζής)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35