social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωση Ρόδου: Ολίγη Ερυθρίαση δεν βλάπτει

Ανακοίνωση Ρόδου: Ολίγη Ερυθρίαση δεν βλάπτει

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Ρόδος

Από την Εράνη βγήκε ανακοίνωση! Έπρεπε να τους ρίξουμε πέντε γκολ για να μην μιλάνε με το στόμα του …χρηματοδότη τους!
Ολίγη Ερυθρίαση δεν βλάπτει. Αυτός ο προπονητής τους τις ίδιες μάγισσες έβλεπε και πέρυσι στην Ερμιονίδα! Τώρα ας πάει κάτω, στο αμπάρι κι ας ηρεμήσει με τους εφιάλτες που ανακάλυψε δια χειρός και …μυαλού του προστάτη!
Ας μας πούνε μια φάση που μας έκαναν! Ας μας πούνε αν το γκολ που μας έβαλαν ήταν δικό τους. Ας μας πούνε για το πάθος τους χωρίς ουσία ποιον είχαν …αποδέκτη!
Ο διαιτητής του αγώνα ήταν ο καλύτερος που έχει περάσει από τη Ρόδο κι ας είχαμε στην αρχή ενδοιασμούς λόγω του Συνδέσμου που ανήκουν!
Μερικές φορές, τις περισσότερες, θα πρέπει να γνωρίζουν οι αντίπαλοι, πως η Ρόδος δεν ακολουθεί μεθόδους της παράγκας που πέρυσι την έκαναν να μην καθαρίσει το πρωτάθλημα. Όσοι ήταν χτες στο γήπεδο διαπίστωσαν πως η Ρόδος έκανε προπόνηση κι εξέταζε τους νέους παίκτες της: Αν αυτό το θεώρησαν αδυναμία, το αποτέλεσμα μετράει…
Την επόμενη φορά που θα αφήσουν υπόνοια για την οντότητα και την ηθική μας, θα βρεθούν κατηγορούμενοι στα Δικαστήρια: Κι ας φέρουν για υπερασπιστή τους τον χρηματοδότη τους! Ειπαμε, ο μικρομεγαλισμος μπορεί με την πορεία να φαινεται κι όχι με λάσπη για να δικαιωθεί ο …προστατης!
Αν δοθεί συνέχεια θα προσφύγουμε όπου χρειαστεί για να κλείσουμε τα βρώμικα στόματα!
Έλεος πια με τη Ρόδο…

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35