social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα σπουδαία νίκη ο ΑΟ Υπάτου, 2-1 την Προοδευτική στη Νίκαια!

Νέα σπουδαία νίκη ο ΑΟ Υπάτου, 2-1 την Προοδευτική στη Νίκαια!

Νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία και ιστορική αξία πέτυχε ο ΑΟ Υπάτου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, δείχνοντας για άλλη μία φορά φέτος ότι στην... αρένα του 4ου ομίλου είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις την κατάκτηση των στόχων του!

Η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου πέτυχε μεγάλο «διπλό» στο γήπεδο της Νίκαιας, επικρατώντας με 2-1 της Προοδευτικής που υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στην κατάταξη. Οι Βοιωτοί κατάφεραν να φτάσουν σε μία μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στους «βυσσινί» που είχαν τρία δοκάρια (!) και παράπονα για συγκεκριμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Με την έναρξη της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι απέτυχαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα σε δύο αλλεπάλληλες προσπάθειες, για να ακολουθήσει τεράστια ευκαιρία στο 2ο λεπτό από τους φιλοξενούμενους, με πλασέ του Κωνσταντίνου στο οποίο η μπάλα έφυγε άουτ. Η Προοδευτική άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με πλασέ του Τσακίρη έπειτα από ενέργεια και γύρισμα του Σταθόπουλου (1-0), ενώ στο 10ο λεπτό ο Κωνσταντίνου είχε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά για την ισοφάριση, όταν σε προσπάθεια εξ επαφής ο Πράνταλος απέκρουσε σωτήρια. Ακολούθως έγινε ένα παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες και με τους γηπεδούχους να έχουν δύο δοκάρια μέχρι την ανάπαυλα, «αγγίζοντας» τη διεύρυνση του σκορ. Στο 20ο λεπτό ο Λαζαρίδης έπιασε το σουτ, ο Αθανασόπουλος απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι και απομακρύνθηκε, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δοκάρι είχε και ο Βουργουντζής με πλασέ από το ύψος της περιοχής. Στη συνέχεια της φάσης ο Σταθόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ εις βάρος του Μανδαμαδιώτη. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ακολούθησε άλλη μία καλή στιγμή με τον Τσακίρη, για να έρθει η ισοφάριση στο 55', όταν ο Τιάγκο εκτέλεσε φάουλ με σέντρα από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε από όλα τα σώματα και ο Ζαχαρός την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-1. Στο 75' σε κεφαλιά του Νικολόπουλου απομάκρυναν οι αμυνόμενοι του ΑΟ Υπάτου, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ανατροπή στο 80' με πλασέ του Αλμπάνη (1-2)! Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση στον χρόνο που απέμενε, έχοντας και τρίτο δοκάρι (!) στο 98' με γυριστό σουτ του Σταθόπουλου! Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή μετά την κρούση της στο δοκάρι.

Διαιτητές: Σταφύλας (Έβρου), Τσελεπίδης-Ξουρίδας (Ανατ. Αττικής)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Άκης Τζουμερκιώτης): Πράνταλος, Μανδαμαδιώτης, Ανδριόπουλος (65' Παπουτσογιαννόπουλος), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος (82' Γαβράς), Θεοδωρίδης, Λαζαρίδης, Βουργουντζής (57' Ξυγκάκης), Τσακίρης, Σταθόπουλος

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Παναγιώτου, Μπακαούκας (46' Ροκάκης), Γλυνός, Αρμένης, Ζαχαρός, Μπούσης, Τσίπρας (60' Αλμπάνης (83' λ.τρ. Μπάρο)), Τιάγκο, Κωνσταντίνου, Ποτουρίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35