social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Οδεύει» προς τη σωτηρία η Μαρκό, «σφίγγει ο κλοιός» για ΠΑΟ Βάρδας (1-0)

«Οδεύει» προς τη σωτηρία η Μαρκό, «σφίγγει ο κλοιός» για ΠΑΟ Βάρδας (1-0)

Ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής έγινε στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου, όπου η τοπική Μαρκό έκανε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Π. Κωνσταντακόπουλου επικράτησε με 1-0, καταβάλλοντας όμως με χαρακτηριστική δυσκολία την αντίσταση του ΠΑΟ Βάρδας, που έκανε τεράστια προσπάθεια, παρότι στο τέλος δεν ανταμείφθηκε με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, εχοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 20ο λεπτό, όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι από το σουτ που επιχείρησε ο Μικελάτος. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΑΟ Βάρδας είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε πλασέ του Σπανού προ κενής εστίας στο 53'! Δύο λεπτά μετά (55') οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και συγχρόνως την αποβολή του Κόκα απευθείας με κόκκινη κάρτα λόγω εξύβρισης προς τον διαιτητή. Την απόφαση του Τραϊφόρου, μάλιστα, αμφισβήτησαν εντόνως οι άνθρωποι του Παμβουπρασιακού. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Παυλίδης, ο οποίος νικήθηκε από τον γκολκίπερ Τσεκούρα!

Ωστόσο, με αριθμητικό πλεονέκτημα η Μαρκό κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 79ο λεπτό ευτύχησε να φτάσει στο γκολ της νίκης, όταν ο Ντότης πραγματοποίησε σέντρα σουτ, αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα και γράφοντας το «χρυσό» 1-0!

Διαιτητές: Τραϊφόρος (Πειραιώς), Μπακογιάννης-Βλατάκης (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης (85' Μεγαρίτης), Αλεξίου (80' Κιούσης), Γιαννιτσάνης, Λαμπρόπουλος, Σάμιος (62' Ντότης), Παυλίδης, Ριτσοτάκης (80' Φρέρης), Πίκουλας (80' Γκαρτζονίκας), Κυριτσάς, Λαζαρίδης

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Α. Τσεκούρας, Λιόσης (81' Δουλαβέρης), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος, Γεωργακόπουλος (59' Κ. Τσεκούρας), Σπανός, Μικελάτος, Πλαστουργός, Θεοφάνης (81' Μπελιάρντι), Κόκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35