social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από κοντά κι ο Παναργειακός με «διπλό» στο Μαρκόπουλο (0-1)

Από κοντά κι ο Παναργειακός με «διπλό» στο Μαρκόπουλο (0-1)

Την κούρσα στον 3ο όμιλο οδηγεί η Κόρινθος, πίσω της ακολουθεί με διαφορά τεσσάρων βαθμών η Ρόδος, όμως και ο Παναργειακός θέτει τη δική του υποψηφιότητα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης!

Η ομάδα του Γ. Βαζάκα πέτυχε άλλη μία σημαντική νίκη, αυτή τη φορά στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου με 1-0 επί της Μαρκό, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση και παραμένοντας στο -6 από την κορυφή.

Το «χρυσό» γκολ για τους «λύκους» σημειώθηκε στο 32ο λεπτό, όταν ο Πρίκας εκτέλεσε φάουλ και ο Ροκάι με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα σε σημείο που ήταν αδύνατο να αντιδράσει ο γκολκίπερ Βουτσελάς (0-1). Κατά τα άλλα, στο Μαρκόπουλο έγινε ένα ματς στο οποίο ο Παναργειακός είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και η Μαρκό στο δεύτερο, χωρίς όμως να καταφέρνει να αντιδράσει.

Διαιτητές: Λαθύρης, Καρακελές-Παπαδάμ (Πειραιώς)

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Μεγαρίτης (71' Ντότης), Σάμιος, Παυλίδης, Ευθυμίου (71' Αλεξίου), Ριτσοτάκης (83' Χριστοφιλόπουλος), Πίκουλας (83' Γιαννιτσάνης), Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Μαρίνης (61' Τσάνι), Γουάλισον, Ηλιόπουλος (79' Κατσής), Τσούτσης (7' Καρυπίδης), Ελευθεριάδης (61' Τσιώλης), Πρίκας (87' Καπετανάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35