social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χάρμα οφθαλμών ο Πανιώνιος, 4-0 τον ΑΟΑΝ και... +12 στην κορυφή!

Χάρμα οφθαλμών ο Πανιώνιος, 4-0 τον ΑΟΑΝ και... +12 στην κορυφή!

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Πανιωνίου στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από παραμονή τεσσάρων ετών στη Γ' Εθνική, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει!

Ο Ιστορικός πρόσθεσε άλλο ένα «τρίποντο» στη συγκομιδή του και, συγχρόνως, ξέφυγε στο +12 στην κορυφή της κατάταξης, αφού την ίδια ώρα ο Εθνικός «στραβοπάτησε» στο Πέραμα. Με... φτερά στα πόδια τους από το «διπλό» στου Ζωγράφου, οι κυανέρυθροι πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους περίπου 4.000 φιλάθλους τους που έσπευσαν στο στάδιο της Ν. Σμύρνης, επικρατώντας με 4-0 του ΑΟΑΝ για την 23η αγωνιστική. Οι ποδοσφαιριστές του Κ. Γεωργιάδη ήλεγξαν το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκειά του και με... μαέστρο τον Γεμιστό που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ στη μία ώρα που αγωνίστηκε, έφτασαν σε επιβλητική επικράτηση. Από την άλλη, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αντιπάλου και, πλέον, νιώθουν το άγχος να μεγαλώνει, μετά και την αφαίρεση έξι βαθμών από τη συγκομιδή τους στην υπόθεση της ένστασης που είχε υποβάλει ο Ατρόμητος Πειραιά.

panionios-aoan.jpg

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ζωηρά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό πήραν το προβάδισμα, όταν ο Καλάγια σέντραρε από δεξιά και ο Γεμιστός με θαυμάσια γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Γιαγκιόζη για το 1-0! Για παραπάνω μισή ώρα στο πρώτο μέρος ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να τη μετουσιώνει και με κάποιο δεύτερο γκολ. Κάτι που συνέβη στις αρχές του δευτέρου μέρους, όπου οι κυανέρυθροι βρήκαν δύο γκολ σε ένα τετράλεπτο και «κλείδωσαν» τη νίκη. Στο 51' ο Χοτζάλι έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Γεμιστό, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Στούπης με καταπληκτικό δυνατό πλασέ από το ύψος της περιοχής σκόραρε για το 2-0. Τρία λεπτά μετά (54') ο Γροντής πέρασε μαγική κάθετη πάσα στον Γεμιστό και εκείνος «σιγούρεψε» τη φάση γυρίζοντας παράλληλα προς τον Μπουρλάκη, ο οποίος πρόλαβε τον εξερχόμενο Γιαγκιόζη για το 3-0 μέσα σε αποθέωση! Στη συνέχεια ο ΑΟΑΝ αναζήτησε το γκολ με το οποίο θα μείωνε το σκορ, χωρίς όμως να δημιουργεί τη σπουδαία φάση για να το κάνει. Από την άλλη, ο Πανιώνιος βρήκε και τέταρτο γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91'), όταν ο Στούπης προώθησε για τον Μπουρλάκη και εκείνος σούταρε αμέσως γυρνώντας το κορμί του για το τελικό 4-0!

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Λυκομήτρος-Μακρής (Αργολίδας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Διονέλλης (70' Παυλάκης), Καλύβας (61' λ.τρ. Ποτουρίδης), Ζούλιας, Πότσι, Μπουρλάκης, Στούπης, Γεμιστός (61' Ιγνατίδης), Γροντής, Καλάγια (70' Ξυγκόρος)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής (80' Τσιλεδάκης), Τσανάι, Μουστάκης, Καμαρά, Πήλιος, Μαρινάκης (58' Φουκαράκης), Αποστολόπουλος (69' Μαρτσάκης), Σένκα (69' Μαρκάκης), Νοκάι (58' Κατσικοκέρης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35