social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναργειακός: Έγινε... 100άρης ο Ηλιόπουλος!

Παναργειακός: Έγινε... 100άρης ο Ηλιόπουλος!

Μία σημαντική διάκριση έχει πετύχει από το απόγευμα της Κυριακής (18/2) ο Κώστας Ηλιόπουλος, ο οποίος αποτελεί σταθερά τα τελευταία 15 χρόνια έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς των εθνικών κατηγοριών.

Με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων ο 34χρονος επιθετικός έφτασε τα 100 γκολ σε όλες τις εθνικές διοργανώσεις, επισφραγίζοντας με τον ιδανικό τρόπο τη σπουδαία διαδρομή του στα γήπεδα! Σύμφωνα με τα στοιχεία της έγκυρης βάσης δεδομένων του Soccerbase, ο Μεσσήνιος φορ έχει πετύχει 28 γκολ σε επίπεδο Β' Εθνικής, 67 γκολ στη Γ' Εθνική και επιπλέον 5 γκολ στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε μία ενέργειά της για να τιμήσει τον Κ. Ηλιόπουλο, που από τον Ιανουάριο αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναργειακού, η διοίκηση των «λύκων» τύπωσε ειδική αναμνηστική φανέλα στην οποία υπάρχει αναφορά στα 100 γκολ, συνοδευόμενη από πανηγυρικό στιγμιότυπο του ποδοσφαιριστή. Η σχετική ανάρτηση στη σελίδα των πράσινων στο φέισμπουκ αναφέρει:

«Ένας ποδοσφαιριστής με ήθος που τιμά τα χρώματα της ομάδας μας, ο Κώστας Ηλιόπουλος, με το γκολ του απέναντι στο Βύζα Μεγάρων έφτασε τα 100 στα εθνικά πρωταθλήματα (Α', Β' και Γ' Εθνική). Κώστα όλοι εμείς στην οικογένεια του Παναργειακού σου ευχόμαστε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και να συνεχίσεις να σκοράρεις με τον Παναργειακό μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35