social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλυσιακός: Χωρίς Μακρίδη, επιστροφή Τσέργα

Ηλυσιακός: Χωρίς Μακρίδη, επιστροφή Τσέργα

Μία απουσία και μία επιστροφή διαφοροποιεί το... απουσιολόγιο στον Ηλυσιακό ενόψει του αυριανού (16/3) αγώνα με τον Εθνικό και συγκριτικά με εκείνον της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Ελλοπιακό.

Συγκεκριμένα, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ανδρέα Μαντζούνη ο επιθετικός Στέλιος Μακρίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, εν αντιθέσει με τον μέσο Βασίλη Τσέργα, ο οποίος εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής και τίθεται πάλι στη διάθεση του έμπειρου προπονητή.

Στόχος των κιτρινόμαυρων στο αυριανό ματς στο γήπεδο Μοσχάτου είναι ένα θετικό αποτέλεσμα μέσω καλής εμφάνισης, με τον Α. Μαντζούνη να τονίζει στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μπορεί το παιχνίδι να μην έχει ιδιαίτερη βαθμολογική αξία, όμως όλες οι ομάδες θέλουν την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και την καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της πορείας των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα και σε καλό κλίμα, όπως έγινε το ματς του πρώτου γύρου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35