social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» σε ένα επτάλεπτο ο Αστέρας Βάρης, 3-0 τον ΑΟ Πυλίου

«Καθάρισε» σε ένα επτάλεπτο ο Αστέρας Βάρης, 3-0 τον ΑΟ Πυλίου

Θέμα... χρόνου αποδείχθηκε για τον Αστέρα Βάρης η υπόθεση «νίκη» στο παιχνίδι με τον ΑΟ Πυλίου για την 27η αγωνιστική.

Οι κυανόλευκοι δυσκολεύτηκαν να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα, όμως όταν το έκαναν, έφτασαν σε ευρεία επικράτηση με αλλεπάλληλα γκολ. Αφού πρώτα ο Βασιλειάδης νικήθηκε από τον γκολκίπερ Καζέλη σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 10ο λεπτό, το σκορ άνοιξε στο 50ο λεπτό ο Νταγκουνάκης με προσωπική ενέργεια και σουτ (1-0). Μόλις δύο λεπτά μετά (52') ο Χριστίνης εκτέλεσε φάουλ και ο Μεϊμάρογλου με κεφαλιά σημείωσε το 2-0, ενώ στο 56' ο Ντούλιας αξιοποίησε ασίστ του Ψυχογιού και με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μπέγκος (Αργολίδας), Παπαγεωργίου-Ευσταθίου (Αρκαδίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης (87' Αγγελίδης), Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Χριστίνης (87' Φρούσης), Ψυχογυιός (75’ Καλύβας), Ντούλιας (63' Ντούνης), Βασιλειάδης (63' Μπελαβράκης), Ντούνιας, Μάγγος

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντιχάκης, Μούλας, Μπριλάκης (63' Εσαλέ), Βουκομάνοβιτς, Κότζα, Δρόσος (80' Λάντζιος), Τσιτσεκίδης (72' Παπαναστασίου), Μεντής, Χατζηνικολάου, Τζανουλίνος (63' Τσατσακλάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35