social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόλλων Σμύρνης: Άνοιγμα στους μαθητές, αλλά και πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα

Απόλλων Σμύρνης: Άνοιγμα στους μαθητές, αλλά και πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα

Κάλεσμα προς τους μαθητές απευθύνει ο Απόλλων Σμύρνης ενόψει της αναμέτρησης με το Χαϊδάρι, σε μία ακόμη ενέργεια των κυανόλευκων για την προσέλκυση νεαρών φιλάθλων των σχολείων της ευρύτερης περιοχής.

Μάλιστα, στο «άνοιγμα» που κάνει ο ιστορικός Σύλλογος διατυπώνεται και μία θαυμάσια πρωτοβουλία των ιθυνόντων με κοινωνικό χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται και από σχετική αφίσα, αναφέρει:

«ΜΠΛΕ Μαθητική Κερκίδα με Bonus» . 

Την Κυριακή 31 Μαρτίου,  στις 4 μ.μ. , ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ», το Χαϊδάρι , για το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Έξω από την Θύρα Ε, θα υπάρχουν προς διάθεση σε μαθητές των σχολείων της περιοχής μας και στα παιδιά των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, που ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες  των ομάδων του Απόλλωνα σε :ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ.

Συμβολική τιμή εισιτηρίου για συνοδό/γονέα: 5 ευρώ . 

Ένας γονιός/συνοδός, μπορεί να φέρει στο γήπεδο μέχρι και 30 παιδιά. 

Στα παιδιά, στην είσοδο της θύρας Ε, θα δίνεται και ένας λαχνός. 

Σε όσα παιδιά φέρουν στο γήπεδο, έστω και 1 ΜΠΑΤΑΡΙΑ , για τους 3 Κάδους ανακύκλωσης της ΑΦΗΣ, που έχουμε τοποθετήσει στο γήπεδο, θα δίνονται 3 λαχνοί για τις 5 κληρώσεις, GIVEAWAY, στη θύρα 2Α, που θα γίνουν στο ημίχρονο του αγώνα, με δώρα, προσφορά του Γ.Σ. Απόλλων. 

Καλούμε όλους τους μαθητές Δημοτικού- Γυμνασίου και Λυκείου, των σχολείων της 

ευρύτερης περιοχής μας, να έρθουν ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο, να γίνουν μέρος του Ιστορικότερου Ελληνικού Συλλόγου με έτος ίδρυσης το 1 8 9 1 στη Σμύρνη. 

Υ.Γ: Ο  Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης θέλει να ευχαριστήσει θερμά, όλους τους Διευθυντές των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων για την υποστήριξη τους, στη προσπάθεια που κάνει έτσι ώστε να επιστρέψει η Ελληνική οικογένεια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, σε ασφαλές και φιλικό για τα παιδιά μας περιβάλλον.

Υ.Γ.2 : ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35