social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή ανεξαρτήτως αντιπάλου

Χαντές: Κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή ανεξαρτήτως αντιπάλου

Η ολοκλήρωση της 28ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο βρήκε τον Εθνικό να μειώνει την απόσταση από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο στους έντεκα βαθμούς.

Απομένουν, πλέον, έξι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, με τον Βαγγέλη Χαντέ να σημειώνει ότι η ομάδα του δεν ασχολείται με τίποτε άλλο πέρα από το παιχνίδι που έχει κάθε φορά μπροστά της και με τον τρόπο που θα παίρνει τη νίκη, ενόψει και της αναμέτρησης με τον Φωστήρα.

«Δεν κοιτάμε τις βαθμολογίες. Κοιτάμε μόνο να κερδίζουμε κάθε Κυριακή ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας. Για την Κυριακή ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την σωτηρία της. Έχει δυναμική ο Φωστήρας, τον σεβόμαστε, όμως εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παραμείνουμε σε τροχιά καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων» σημείωσε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τεχνικός και συνέχισε: «Για εμάς είναι ένα κομβικό παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να σταθεροποισουμε την απόδοσή μας σε σχέση με το ματς που κάναμε στον Άγιο Νικόλαο. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ίδια υψηλή απόδοση όχι μόνο την Κυριακή, αλλά σε όλο το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος του ώστε να ολοκληρώσουμε το μαραθωνιο όπως πρέπει».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35