social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανέτρεψε ματς και... δεδομένα η ΑΕΡ Αφάντου

Ανέτρεψε ματς και... δεδομένα η ΑΕΡ Αφάντου

Σε μία κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής και σε ένα ματς... εξάποντο, η ΑΕΡ Αφάντου πέτυχε ανεπανάληπτη ανατροπή κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου και πήρε νίκη από εκείνες που σημαδεύουν μία ολόκληρη σεζόν!

Στη «ναυμαχία» της 30ής αγωνιστικής οι κόκκινοι επικράτησαν με 2-1 σε ένα παιχνίδι, όπου βρέθηκαν μέχρι το 84ο λεπτό να κυνηγούν στο σκορ! Από την άλλη, συνεχίζει να βρίσκεται σε δυσχερή θέση η ομάδα της Μυκόνου, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για να πέσει η... καρό σημαία.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο όπου ο Γκέτσι είχε δοκάρι με μακρινό σουτ στο 37', οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και πήραν το προβάδισμα στο 62' με πλασέ του Παπαδόπουλου μετά από πάσα του Ζγκούρι (0-1). Οι γηπεδούχοι έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά και ανταμείφθηκαν με το... παραπάνω! Στο 84' ο Ντοριάνο με σουτ μετά από πάσα του Γκέτσι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 93' ο Κιοσέογλου με φάουλ ολοκλήρωσε την ανατροπή μέσα σε αποθέωση!

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκούβας-Σταυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Γκάιδας):Τσαβαρής, Νόνης, Παναγιωτόπουλος, Κορλός (73' Κιοσέογλου), Στοΐνοβιτς, Αντωνίου (61' Ζέλεφ), Κεσίδης, Σταματούλας (62' Φερεντίνος), Κουτσιανικουλης, Λαθούρης, Γκέτσι

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Ιωσηφίδης, Τράκας, Παπαδόπουλος (70' Κέμπε), Μουρίκι (83' Ντοριάνο), Πινέιρο (72' Πάγια), Ζγκούρι, Κατσουλης, Αρκούδας, Ράγια.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35