social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμο «τρίποντο» ο ΑΟ Υπάτου, 4-0 την Αγία Παρασκευή

Πολύτιμο «τρίποντο» ο ΑΟ Υπάτου, 4-0 την Αγία Παρασκευή

Ήθελε τους βαθμούς στην αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή ο ΑΟ Υπάτου και τους πήρε, κάνοντας βήμα προς τη σωτηρία. 

Η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου επικράτησε με 4-0, με την έκταση του σκορ να αδικεί τη «Σάντα» βάσει της παρουσίας της στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 15ο λεπτό ο Τιάγκο άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), για να φτάσουμε στο 45' όπου ο Ποτουρίδης σημείωσε ένα καθοριστικό γκολ για το 2-0, πλασάροντας προ κενής εστίας και αφού πρώτα ντρίμπλαρε τον γκολκίπερ Μεμά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 84' ο Ποτουρίδης αξιοποίησε ασίστ του Ντρούγκα και με πλασέ σημείωσε το 3-0, ενώ στο 88' ο Πολυμέρης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Τριγάζης (Ανατ. Αττικής), Λαμπροπούλου-Τριανταφυλλίδης (Πειραιά)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Γκλώτσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Σταγάκης, Μπούσης (46' Γκίνο), Δακτυλίδης (63' Μπακαούκας), Τιάγκο (75' Βαλμάς), Ντρούγκας, Αλμπάνης (75' Πολυμέρης), Ποτουρίδης (85' Παρασκευόπουλος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεμά, Δημήτρουλας (81' Νικολάου), Ζάχος (75' Πρίφτι), Δημητρίου (70' Χρυσανθακόπουλος), Μιχαηλίδης, Μυτάκης, Κουτσουπιάς (81' Πλατυκώστας), Αντωνέας (46' Κοντοές), Σεφέρη, Μπουμπουλλίμα, Μούζος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35