social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Περιμένουμε δυναμικό παρών από τον κόσμο στον αγώνα με τον Ατρ. Πειραιά

Πανιώνιος: Περιμένουμε δυναμικό παρών από τον κόσμο στον αγώνα με τον Ατρ. Πειραιά

Το εξής δελτίο τυπου εξέδωσε ο Πανιώνιος

Το Σάββατο δημιουργούμε μια ακόμα καταπληκτική ατμόσφαιρα στο σπίτι μας! 
Τον Ατρόμητο Πειραιά υποδέχεται ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για την 32η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας το Σάββατο 20/04 στις 16:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Σε μια ακόμα αναμέτρηση, περιμένουμε δυναμικό παρών από τον κόσμο της ομάδας μας ώστε να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμα νικη!
Τα εισιτήρια της αναμέτρησης για τις θύρες 2 και 4 θα διατεθούν την ημέρα του αγώνα όπου θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της οδού Αγίου Ανδρέα από τις 14:00 έως και τις 16:30.
Για τις θύρες 5-6 τα εισιτήρια θα διαθέτουν από το @panioniosofficialstore την ημέρα του αγώνα από τις 14:00 έως τις 16:30.
Επίσης μπορείτε ήδη να προμηθευτείτε και διαδικτυακά το εισιτήριο σας μέσα από την πλατφόρμα του Go-Out και τον παρακάτω σύνδεσμο  https://www.go-out.co/event/1713260704516
 
με την πλατφόρμα πλέον να παρέχει την δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίου για όλες τις θύρες του σταδίου μας!
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα διαμορφώνονται ως εξής:
Θύρα 2: 10€
Θύρες 4: 10€
Θύρες 5-6: 15€
Για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές σχολείων και στους αθλητές και προπονητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. στην θύρα 7 του σταδίου μας της οποίας η χρήση θα είναι αποκλειστικά ως μαθητική, ενώ για όσους έχουν μαζί τους συνοδό το εισιτήριο θα υπάρχει στην είσοδο της θύρας 7 και η τιμή του θα ανέρχεται στα 5€.
Για ανάπηρα άτομα με κινητικά προβλήματα θα υπάρχει διαθέσιμη πρόσβαση στο γήπεδο από την είσοδο δίπλα ακριβώς από την θύρα 4 και θα τοποθετηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35