social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άλμα» σωτηρίας στο Πέραμα ο ΑΟΑΝ (1-3)

«Άλμα» σωτηρίας στο Πέραμα ο ΑΟΑΝ (1-3)

Έμεινε... λίγο ακόμα για τον ΑΟΑΝ προκειμένου να πετύχει και με μαθηματικό τρόπο την παραμονή του στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου πήρε «τρίποντο» στο γήπεδο Περάματος, όπου επιβλήθηκε με 3-1 του Περαμαϊκού για την 32η αγωνιστική. Ιδιαίτερη αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι οι Κρητικοί έφτασαν στη νίκη με ανατροπή στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα.

Μόλις στο 2ο λεπτό σε σουτ του Αποστολόπουλου η μπάλα κατευθύνθηκε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, ενώ στο 6' το σουτ του Μαχμουτάι στην εξωτερική πλευρά των διχτυών είχε την ίδια τύχη. Στο 17' ο Θεολόγης απέκρουσε στο «παραθυράκι» της εστίας του φάουλ του Σένκα, ενώ στο 23', σε γύρισμα του Νοκάι, ο Φουκαράκης πλάσαρε άστοχα.

Εν τέλει, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 34ο λεπτό και το πέτυχε ο Κουφουδάκης με πλασέ μετά από γύρισμα του Κόκκα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νοκάι σούταρε άουτ, ενώ στο 50' ο Θεολόγης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Πλουσή. Στο 55' ο Κατσικοκέρης πλάσαρε από κοντά άουτ, στο 58' ο γκολκίπερ του Περαμαϊκού δεν είχε πρόβλημα να εξουδετερώσει το γυριστό σουτ του Αποστολόπουλου, για να φτάσουμε στο 61' όπου ο Σένκα ισοφάρισε με σουτ από πλάγια θέση. Στο 75' ο Φουκαράκης έβαλε «οδηγό» στο σκορ τον ΑΟΑΝ με σουτ (1-2) και δύο λεπτά μετά (77') ο Νοκάι σκόραρε με συρτό σουτ για το 1-3.

Διαιτητές: Τσολακίδης (Αθηνών), Μαυρομάτης-Πλάκας (Δυτ. Αττικής)
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολογής, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Στεφανής, Κόκα, Λάππας, Παπαδάκης (14' λ.τρ. Χωματιανός), Κουφουδάκης (57' Τσίνα), Φιλιμέγκας, Κοντάκος, Μαχμουτάι (81' Ευθυμιάδης)
ΑΟΑΝ (Μανόλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης (65' Πύλιος), Πλουσής, Χριστογιάννης, Μουστάκης, Καμαρά, Φουκαράκης, Σένκα (76' Μαρκάκης), Αποστολόπουλος (76' Μαρινάκης), Νοκάι (89' Τσιλεδάκης), Κατσικοκέρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35