social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική: Ο σχεδιασμός της Επιτροπής για τους αγώνες μπαράζ

Γ' Εθνική: Ο σχεδιασμός της Επιτροπής για τους αγώνες μπαράζ

Η ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με το πέρας και της 34ης αγωνιστικής αποκρυστάλλωσε την εικόνα σε όσες διεκδικήσεις παρέμεναν ανοιχτές και αφορούσαν είτε την πρωτιά στους τέσσερις ομίλους, είτε και την εξασφάλιση της παραμονής στην Κατηγορία.

Η αγωνιστική εκκρεμότητα που υφίσταται, πλέον, σχετίζεται με τους δύο αγώνες μπαράζ που βάσει Προκήρυξης θα πρέπει να γίνουν προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων που θα πρέπει να υποβιβαστούν στα τοπικά. Ηδη έχουν πάρει τον σχετικό δρόμο 28 ομάδες και σε αυτές αναμένεται να προστεθούν επιπλέον δύο, που δεν θα είναι άλλες από τις ηττημένες των αγώνων κατάταξης μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 11η θέση στους τέσσερις ομίλους.

Στο ζευγάρι της νοτίου Ελλάδος θα τεθούν αντιμέτωπες η ΑΕΡ Αφάντου με την Προοδευτική (το αντίστοιχο της βορείου Ελλάδος είναι Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή), με τους Ροδίτες να συγκεντρώνουν 50 βαθμούς στον 3ο όμιλο και τους «βυσσινί» 48 βαθμούς στον 4ο όμιλο.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό της Επιτροπής Διοργανώσεων, αφού πρώτα παρέλθουν δύο εικοσιτετράωρα από την ολοκλήρωση της χθεσινής (28/4) αγωνιστικής ημέρας, τα αρμόδια στελέχη θα απευθυνθούν στα δικαστικά όργανα της Ομοσπονδίας για να ενημερωθούν σχετικά με τις όποιες εκκρεμοδικίες και το χρονικό διάστημα της διευθέτησής τους. Μόλις οι υποθέσεις κλείσουν, η Επιτροπή θα προχωρήσει στον ορισμό των δύο αγώνων, που θα είναι νοκ άουτ (παράταση-πέναλτι) θα γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα. Τη δεδομένη στιγμή πρόθεση των αξιωματούχων της Επιτροπής είναι τα δύο παιχνίδια να οριστούν την Κυριακή του Θωμά (12/5), εφόσον βεβαίως κάτι τέτοιο αποδειχθεί εφικτό τις επόμενες δέκα ημέρες και με την προϋπόθεση ότι εν τω μεταξύ δεν θα συμβεί κάποιο απρόοπτο.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35