social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναγνώριση ΑΟΑΝ σε Πανιώνιο - «Η θέση σας είναι μεταξύ των μεγάλων ομάδων της χώρας»

Αναγνώριση ΑΟΑΝ σε Πανιώνιο - «Η θέση σας είναι μεταξύ των μεγάλων ομάδων της χώρας»

Σε μία ιδιαιτέρως ευγενική κίνηση προχώρησε η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟΑΝ, αποδίδοντας τιμή και σεβασμό στον Πανιώνιο, με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρουν τους κυανέρυθρους, υπογραμμίζοντας ότι η θέση τους είναι μεταξύ των ομάδων ομάδων της χώρας στη Super League. Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ, θέλουν να δώσουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ήταν τιμή μας που συνυπήρξαμε για μια ακόμη φορά στο ίδιο πρωτάθλημα, όμως για αυτό το ιστορικό σωματείο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον προσφυγικό Σύλλογο της Νέας Σμύρνης, δεν υπάρχει θέση σε αυτές τις κατηγορίες.

Ευχόμαστε και είμαστε σίγουροι ότι η φετινή επιτυχία αποτελεί το πρώτο βήμα της επιστροφής εκεί που ανήκει, μεταξύ των μεγάλων ομάδων της χώρας μας και θα έρθει ξανά η στιγμή που θα βγει και εκτός των ελληνικών συνόρων!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35