social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καραμπάς: Είχαμε δύσκολη κλήρωση, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο

Καραμπάς: Είχαμε δύσκολη κλήρωση, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο

Το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Ευπαλίου για τη 2η αγωνιστική έκανε το έργο της Θήβας να μοιάζει ακόμη πιο δύσκολο, στον 6ο όμιλο των μπαράζ ανόδου.

Ωστόσο, η ιστορική ομάδα θα κάνει μέχρι τέλους την προσπάθειά της, όπως σημείωσε στο Soccerlive ο Γιάννης Καραμπάς ενόψει του αγώνα στο Λουτράκι την Κυριακή (12/5).

«Είχαμε μία γενικά πολύ δύσκολη κλήρωση γιατί τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου μας τις έχουμε εκτός έδρας. Ένα τέτοιο, πολύ δύσκολο παιχνίδι είναι αυτό στο Λουτράκι, απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα, με εμπειρία, με συμμετοχές στη Γ' Εθνική και με πολύ καλό ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας, όπως θα κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια» υπογράμμισε ο έμπειρος προπονητής, που συνθέτει δίδυμο με τον Άγγελο Κυριακού στο τεχνικό επιτελείο των «ροσονέρι» και πρόσθεσε: «Επειδή δεν υπάρχουν επαναληπτικοί αγώνες σε αυτή τη διαδικασία, κάθε παιχνίδι έχει βαρύνουσα σημασία και άρα δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες».

Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι, ορισμένοι ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις την εβδομάδα που διανύουμε, ωστόσο ο Γ. Καραμπάς εξέφρασε την πίστη του πως θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν την Κυριακή.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35