social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μακρίδης: Κυνηγάμε τη δεύτερη θέση!

Μακρίδης: Κυνηγάμε τη δεύτερη θέση!

Τη φιλοδοξία που υπάρχει στις τάξεις του Ηλυσιακού για κατάκτηση της δεύτερης θέσης και διεκδίκηση της ανόδου εφόσον προκύψει κενή θέση στη Super League 2 της επόμενης σεζόν αποκάλυψε ο Στέλιος Μακρίδης.

Σε δηλώσεις του μέσα από τη σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος στο φέισμπουκ, ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που έχει γίνει φέτος από το ξεκίνημα της σεζόν.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Απόλλωνα, όπως ήταν και στον πρώτο γύρο μέσα στην Ριζούπολη που ήρθαμε ισόπαλοι 1-1. Ο αντίπαλος χρειάζεται το παιχνίδι για την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ εμείς κυνηγάμε την δεύτερη θέση, γιατί... ποτέ δεν ξέρεις, στην Ελλάδα ζούμε!» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος, ενώ τόνισε: «Έχοντας ξεκινήσει από το καλοκαίρι μια προσπάθεια με σκληρή δουλειά και επαγγελματισμό, αφοσίωση, έφτασε η ώρα να ανταμειφθούμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, φροντιστή και συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουν ο καθένας από την πλευρά του για το καλύτερο δυνατό. Επίσης, όπως έχω ξανά πει υπάρχει ποιότητα και ταλέντο με νέους ποδοσφαιριστές που διψάνε για την επιτυχία και πασχίζουν να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται».
Όσο για τη στήριξη των ένθερμων φιλάθλων της ομάδας, ο Στ. Μακρίδης υπογράμμισε: «Θέλω ευχαριστήσω τον κόσμο που σε κάθε παιχνίδι είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και μας στηρίζει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35