social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Το μη χείρον βέλτιστον» για τον ΑΟΑΝ, 2-2 με Αλμυρό

«Το μη χείρον βέλτιστον» για τον ΑΟΑΝ, 2-2 με Αλμυρό

Το μοναδικό αποτέλεσμα που θα προκαλούσε συναισθήματα χαράς και ανακούφισης στο «στρατόπεδο» του ΑΟΑΝ πριν τη «σέντρα» στο παιχνίδι με τον Αλμυρό ήταν αυτό της νίκης.

Με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς, ωστόσο, στον Άγ. Νικόλαο μπορούν να νιώθουν και ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι... τουλάχιστον απέφυγαν την ήττα και έμειναν στο ισόπαλο 2-2 με τον αντίπαλό τους, στην αναμέτρησή τους για την 31η αγωνιστική. Κι αυτό διότι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόλις στο 92ο λεπτό με σουτ του Κατσικοκέρη μετά από σέντρα του Πλουσή! Είχε προηγηθεί ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο φορές και οι γηπεδούχοι κέρδισαν ισάριθμα πέναλτι, που είχαν αμφότερα ως θριαμβευτή τον γκολκίπερ Γκόγκο!

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Πιερτζιακόμι «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ και στο επόμενο (5') ο Αλμυρός βρέθηκε μπροστά στο σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Χριστογιάννη μετά από γύρισμα του Αγαπάκη (0-1). Στο 37' ήρθε η ισοφάριση από τους κυανόλευκους. Ο Κατσικοκέρης νικήθηκε από τον Γκόγκο σε εκτέλεση πέναλτι, όμως στη συνέχεια της φάσης ο Μαρινάκης με συρτό σουτ σημείωσε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΑΝ πίεσε για την ανατροπή, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει σε αυτή με αποκορύφωμα το πέναλτι που εκτέλεσε στο 65' ο Φουκαράκης και απέκρουσε ξανά ο Γκόγκος! Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πιερτζιακόμι «πάγωσε» το δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου με ασύλληπτο σουτ στο «Γ» για το 1-2! Οι γηπεδούχοι δεν... παραιτήθηκαν από το ματς, αντιθέτως έφτασαν στο 2-2 στο 92' με λυτρωτή τον Κατσικοκέρη.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Μαρκαντωνάτος-Κουκόπουλος (Αθηνών)

ΑΟΑΝ (Μανόλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Χριστογιάννης, Μουστάκης, Δολαψάκης (59' Πλουσής), Τσανάι, Μαρινάκης (59' Καρλίτος (88' Τσιλεδάκης)), Φουκαράκης, Σένκα, Νοκάι (79' Μαρκάκης) Αποστολόπουλος, Κατσικοκέρης.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Γκόγκος, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Βουιδάσκης, Πιερτζακόμι, Γιαλούσης, Κοντογιάννης, Ενγκουέμ, Σουρνάκης (87' Χάντι), Πατινιώτης (46' Πακιουφάκης), Ρέγες.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35