social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησιάζει τη σωτηρία του ο ΠΟ Ατσαλένιου (2-0 στου Ρέντη τον Ατρόμητο)

Πλησιάζει τη σωτηρία του ο ΠΟ Ατσαλένιου (2-0 στου Ρέντη τον Ατρόμητο)

Λίγο ακόμη έμεινε για τον ΠΟ Ατσαλένιου, μέχρι να φτάσει στην εξασφάλιση μίας θέσης στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο «Στ. Μελισσουργός», επικρατώντας με 2-0 του Ατρόμητου Πειραιά για την 31η αγωνιστική και παραμένοντας πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, πλησιάζει στο τέλος της μία εφιαλτική χρονιά για τον Ατρόμητο Πειραιά, που δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξιος της ιστορίας του στο ποδόσφαιρο.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μέμμος με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 28' ο Ζέλιος με χτύπημα φάουλ σημείωσε το 0-2, που έμελλε να αποτελέσει το τελικό αποτέλεσμα. Οι Κρητικοί είχαν τη στιγμή τους για ένα τρίτο γκολ, όμως ο Μέμμος νικήθηκε από τον Γκιμούση στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 70'.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Τζέλος-Παπαηλίας (Αθηνών)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γκιμούσης, Ατσαβές, Μαρκούσης, Ρηγόπουλος, Σταθακόπουλος, Τσάκα, Ζορμπάς, Λέλος, Σανσαρόγλου, Μούκα, Μπιλικαΐδης

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Λουμπάκης (46' Γωνιανάκης), Δαμιανάκης, Νάτος, Ζέλιος (60' Καλλέργης), Κερμενίδης (60' Μπέης), Βοργιάς, Αργκιλέσι, Μέμμος, Νύκταρης (35' Παχής), Γιακουμάκης (60' Καλαϊτζάκης).

 


Σχετικά άρθρα

Δυσαρέσκεια Θανέλλα για την αποβολή Βαλιουτή - «Κίτρινη κάρτα για αυτή τη φράση;»

Γ' Εθνική-6ος όμιλος: Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

Σπάθας: «Διέκρινα ανθρώπους με όραμα στον Καραβά, γι' αυτό απάντησα θετικά»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35