social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Ξέρουμε σε τι παιχνίδι πάμε

Χαντές: Ξέρουμε σε τι παιχνίδι πάμε

Μία αναμέτρηση δύο παραδοσιακών δυνάμεων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Φωστήρας και η Ηλιούπολη, έχει βαρύνουσα σημασία ακόμα κι όταν αφορά στις πρώτες αγωνιστικές ενός πρωταθλήματος.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι αμφότεροι ξεκίνησαν με ήττα στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου, εκτοξεύει στα... ύψη τις προσδοκίες όσων θα επιλέξουν να παρακολούθησουν διά ζώσης το ματς και ευελπιστούν να ζήσουν ένα συναρπαστικό ενενηντάλεπτο.

Για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (31/10) μίλησε στο soccerlive o Βαγγέλης Χαντές, σημειώνοντας ότι η ομάδα του θα παραταχθεί με στόχο τη νίκη. «Είναι ένα ματς παραδοσιακό ντέρμπι της Αθήνας. Ο Φωστήρας είναι ένας μεγάλος αντίπαλος για την Ηλιούπολη και νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και από την αντίθετη πλευρά. Αυτά τα παιχνίδια τραβάνε όλα τα βλέμματα και παρότι είναι αρχή ακόμα στο πρωτάθλημα, είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και ιδιαίτερη αξία. Ξέρουμε που πάμε να παίξουμε, σε μια πολύ δυνατή έδρα και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όμως από την πλευρά μας θα παραταχθούμε με στόχο τη νίκη, όπως άλλωστε κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ευελπιστούμε να γίνει ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35