social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σεροπιάν: «Μεταγραφές θα γίνουν για να ανέβει ο ανταγωνισμός στην ομάδα-Αν έρθει το πρωτάθλημα... δεν θα πούμε όχι»

Σεροπιάν: «Μεταγραφές θα γίνουν για να ανέβει ο ανταγωνισμός στην ομάδα-Αν έρθει το πρωτάθλημα... δεν θα πούμε όχι»

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις του Πανελευσινιακού βάσει της πορείας που πραγματοποιεί η ομάδα στον α' γύρου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Δυτικής Αττικής βρίσκεται στην κορυφή του 6ου ομίλου έχοντας 19 βαθμούς μαζί με την Προοδευτική έχοντας εκπλήξει άπαντες με την πορεία που έχει πραγματοποιήσει. Οι κόποι της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφέρουν καρπούς και ήδη οι σταχυοφόροι αρχίζουν και βρίσκουν ρυθμό ενόψει του απαιτητικού β' γύρου που ακολουθεί στη συνέχεια.

Για να ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του α' γύρου και ο Πανελευσινιακός να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής χειμώνα ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Αίαντα Σαλαμίνας (εκτός) και Προοδευτική (εντός) και γι αυτό το λόγο άπαντες διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ρόλο στην πορεία που έχει κάνει η ομάδα έχει παίξει ο προπονητής, Μουράτ Σεροπιάν που αποφάσισε σε συνεννόηση με τη διοίκηση να προχωρήσουν σε ανασύνταξη του ρόστερ και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τις δυο πλευρές.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον 51χρονο προπονητή ο οποίος σχολίασε στην ιστοσελίδα μας την πορεία της ομάδας του λέγοντας

''Είμαστε ευχαριστημένοι και πάμε βάσει πλάνου. Θέλουμε η ομάδα μας να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Το ρόστερ μας είναι μικρό σε αριθμό με σκοπό η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Είμαστε μέσα στο πλάνο μας, είμαστε ανταγωνιστικοί και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα αν αναλογιστεί κανείς ότι από το περσινό ρόστερ έχουν μείνει μόλις 5 παίκτες στο έμψυχο δυναμικό μας. Έχουμε ένα πλάνο ενίσχυσης με σκοπό να πάμε ακόμη καλύτερα και να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές''.

sero.jpg

Ερωτηθείς εάν η πρώτη θέση που βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει κάνει τους υπεύθυνους του συλλόγου να αναθεωρήσουν το στόχο, ο Ελληνοαρμένιος κόουτς δήλωσε

“Ο στόχος δεν αλλάζει. Αν μας οδηγήσει εκεί (στην κατάκτηση του τίτλου) ναι καλώς να έρθει, αλλά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλά στάνταρ, ούτως ώστε κάποια στιγμή να φτασουμε και σε αυτό''.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Πανελευσινιακού, ο κ. Σεροπιάν αποκρίθηκε:

''Θέλουμε να πάρουμε παίκτες για να ανεβάσουμε την ποιότητα της ομάδας και τον ανταγωνισμό. Αυτός είναι ο σκοπός των μεταγραφών για εμάς''


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35