social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

AOAN: Τριπλή προσθήκη!

AOAN: Τριπλή προσθήκη!

Άλλες δύο μεταγραφικές ενέργειες ολοκλήρωσε ο ΑΟ Άγιος Νικόλαος, μετά από εκείνη του Κρίσταν Παλ, ανακοινώνοντας τριπλέτα ενίσχυσης ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου.

Υπό την καθοδήγηση του Νίκου Σουργιά θα αγωνίζονται, πλέον, ο μεσοεπιθετικός Βασίλης Χριστόπουλος και ο νεαρός ακραίος μέσος Παναγιώτης Κουτούζος. Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ αναφέρει:

«Χριστόπουλος, Παλ και Κουτούζος στην ομάδα μας!
Σε τρεις προσθήκες στο ρόστερ της προχώρησε η ομάδα μας, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τους Βασίλη Χριστόπουλο, Κρίστιαν Παλ και Παναγιώτη Κουτούζο, προκειμένου να βοηθήσουν στη συνέχεια της προσπάθειας, για τις υποχρεώσεις στην ποδοσφαιρική περίοδο 2021/2022.
Ο Χριστόπουλος ο οποίος είναι 25 ετών (25/9/1996) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε από την ακαδημία της Θύελλας Αιγίου, για να βρεθεί στη συνέχεια κατά σειρά σε Διαγόρα Βραχνέικων, Πανομβριακό, Παναγιάλειο, με τις εμφανίσεις του να τον φέρνουν στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στον Ιάλυσο στο πρωτάθλημα της Football League. Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν βρέθηκε στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής/Super League 2, στο οποίο αγωνίστηκε με τον Αστέρα Βλαχιώτη, έχοντας συμμετοχή και στο κύπελλο Ελλάδας.
Ο Παλ είναι 22 ετών (13/7/1999) και αγωνίζεται στη θέση της επίθεσης. Έχει περάσει από τις μικρές ηλικιακές ομάδες των συλλόγων της Ουγγαρίας από την οποία κατάγεται, Nyíregyháza Spartacus, Újpest FC, MOL Fehérvár FC. Στη συνέχεια βρέθηκε στην Videoton FC και την Tesla Stropkov. Η πρώτη του ελληνική εμπειρία ήταν για λογαριασμό της Προοδευτικής στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν 2020/21 για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Παραχωρήθηκε στον Ασπρόπυργο στη Football League και το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε ξανά στην Προοδευτική, για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν.
Ο Κουτούζος είναι 17 ετών (5/2/2004) και αγωνίζεται στα άκρα της μεσαία γραμμής. Προέρχεται από την Αναγέννηση Ιεράπετρας από την οποία και ξεκίνησε, έχοντας συμμετοχές και καλές εμφανίσεις τόσο στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, αλλά και πέρυσι στην Γ’ εθνική με την ομάδα της Ιεράπετρας. Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο, με πρωταγωνιστικό ρόλο στις Μικτές ομάδες που τον έφεραν στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων.
Βασίλη, Κρίστιαν και Παναγιώτη, με χαρά σας υποδεχόμαστε στην οικογένεια του ΑΟΑΝ και στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε να είστε υγιείς προσφέροντας τις υπηρεσίες σας για την υλοποίηση των στόχων μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35