social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ομάδα Κυπέλλου ο ΑΟΑΝ, «καθάρισε» τη Νίκη Βόλου με Μηνά (2-0)

Ομάδα Κυπέλλου ο ΑΟΑΝ, «καθάρισε» τη Νίκη Βόλου με Μηνά (2-0)

Την περσινή σεζόν είχε εντυπωσιάσει με τη διαδρομή του στο Κύπελλο Ελλάδος, η οποία είχε φτάσει μέχρι τη φάση των «16», παρά το γεγονός ότι αποτελούσε ομάδα της Γ' Εθνικής.

Ο ΑΟΑΝ αποδεικνύει μέχρι στιγμής ότι τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει... και πολύ φέτος, σημειώνοντας νέες επιτυχίες στον θεσμό! Σήμερα (9/10) το απόγευμα η ομάδα του Αγ. Νικολάου λύγισε τη Νίκη Βόλου της Super League 2, επικράτησε με 2-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στην πέμπτη φάση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Μπαράτα εκτέλεσε φάουλ και ο Μηνάς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από πλάγια θέση έγραψε το 1-0. Μάλιστα, διπλασιάσαν τα τέρματά τους στο 56', με τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Πλουσή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι από την κεφαλιά του Δολαψάκη σε σέντρα του Παναγιωτίδη στο 92'.

Διαιτητές: Πατεμτζής, Μαυρουδής-Μάτσας (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής, Χύσι, Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Ζελιος (57' Τζιλάι), Κίτος, Μηνάς (85' Νοκάι), Μπαράτα (67' Λάμπρου), Μελισσόπουλος

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου (57' Παναγιωτίδης), Ανδρέου, Δεληζησης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (57' Δημητρίου), Γαβριηλίδης, Ροχάνο Αντόνιο (78' Ολαιζολα), Μπρούνο Μορέιρα (66' Τοπαλίδης), Σιαφά Χουάν (66' Μπάλλας)

(Ανταπόκριση: Μάνος Μαρκάκης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35