social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σίφουνας ο Αστέρας Καισαριανής στην Κρητη

Σίφουνας ο Αστέρας Καισαριανής στην Κρητη

Στην πρώτη του ιστορική παρουσία στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Γρανίτης υπέστη την ήττα από τον ανώτερο και σε καλύτερη κατάσταση Αστέρα Καισαριανής, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Γαλατά, κερδίζοντας με 4-1.

Πηγή: Athlitiko.gr
Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τα τρία διαδοχικά τέρματα που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι, στα δύο από τα οποία ο Γρανίτης εκείνη τη στιγμή αγωνιζόταν αναγκαστικά με 10 παίκτες λόγω αδυναμίας να συνεχίσει του Στεφανίδη εξαιτίας τραυματισμού.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο κυρίως να πετύχει ένα γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με την καλύτερη της ευκαιρία να καταγράφεται στο 33ο λεπτό με τον Δρακάκη οποίος όντας ανενόχλητος σούταρε πάνω στον Μιχελή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας κυριάρχησε, έχοντας κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί και μάλιστα απανωτές, αιφνιδιάζοντας απόλυτα τους γηπεδούχους. Η πιο κλασική ήταν το δοκάρι που υπήρξε στο 50’ από τον Ραχίμ.

Τα τρία γκολ ακολούθησαν από το 67ο μέχρι το 75ο λεπτό κατά σειρά με τους Παληγεώργο, Τζέλο και Σαπαλίδη.

Το μόνο που κατάφερε ο Γρανίτης ήταν να μειώσει σε 1-3 στο 80’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δρακάκη το οποίο κέρδισε ο Παπαδάκης ο οποίος ανατράπηκε από τον Μιχελή, ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σμυρνάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

11’ Από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Ζέλο που σουτάρει, ο Κορωνάκης αποκρούει εντυπωσιακά.
13’ Σέντρα σουτ του Αθανασιάδη που παίρνει τη μπάλα από τον Χύσι και αναγκάζει τον Μιχελή ν’ αποκρούσει με δυσκολία.
16’ Σουτ του Ραχίμ δεν ανησυχεί τον Κορωνάκη, άουτ.
33’ Ευκαιρία για τον Γρανίτη. Μετά από λάθος στην άμυνα του Αστέρα κερδίζει ο Αθανασιάδης, η μπάλα φτάνει στον Δρακάκη που πλασάρει αδύναμα πάνω στο Μιχελή.
45+1’ Ο Παπαδάκης βρίσκει ελεύθερο χώρο έξω από την περιοχή, σουτάρει με φάλτσα, άουτ.
46’ Ευκαιρία με την έναρξη του β’ ημιχρόνου για τον Αστέρα. Η μπάλα φτάνει στον Ραχίμ στην περιοχή που σουτάρει άουτ.
49’ Από την πάσα του Χασιώτη η μπάλα φτάνει στον Γεραγωτέλλη που σουτάρει από το ύψος της περιοχής και ο Κορωνάκης μπλοκάρει.
50’ Δοκάρι για τον Αστέρα. Ο Ραχίμ θα βρεθεί και πάλι αμαρκάριστος στην ίδια θέση στην περιοχή του Γρανίτη, αυτή τη φορά θα σουτάρει στο κάθερο δοκάρι της εστίας του Κορωνάκη.
51’ Σέντρα από τον Μουσταφίδη η Κεχαγιά του Ζέλο θα καταλήξει άουτ, τρίτη κατά σειρά μεγάλη φάση για τον Αστέρα.
57’ Απαντά στις ευκαιρίες του Αστέρα ο Γρανίτης. Από το φάουλ του Κατσαρού η μπάλα φτάνει στον Στεφανίδη που με εξ επαφής κεφαλιά στέλνει τη μπάλα πάνω στον Μιχελή.
58’ Ο Σταμούλος πασάρει στον Παληγεώργο, ο οποίος σουτάρει από πολύ κοντά άουτ. Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα Καισαριανής.
67’ (0-1) Κόρνερ του Ραχίμ με κοντινή προβολή ο Παληγεώργος ανοίγει το σκορ για τον Αστέρα.
73’ (0-2) Από ασίστ και πάλι του Ραχίμ ο Τζέλο με κοντινό πλασέ διπλασιάζει τα γκολ για τον Αστέρα. Ο Γρανίτης αγωνιζόταν με 10 λόγω τραυματισμού του Στεφανίδη.
75’ (0-3) Ο Σαπαλίδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ διευρύνει το προβάδισμα του Αστέρα. Και σε αυτό το γκολ η ασίστ από τον Ραχίμ ενώ ο Γρανίτης εξακολουθεί να αγωνίζεται με 10.
79’ Πέναλτι για τον Γρανίτη. Ανατροπή του Παπαδάκη από τον Μιχελή.
80’ (1-3) Ο Δρακάκης ευστοχεί στο πέναλτι για τον Γρανίτη.
90+3’ Σουτ μακριά από τον Νάστο η μπάλα περνά μόλις έξω από τα δοκάρια του Μιχελή.
90+5’ (1-4) Ο Σμυρνάκης με ωραίο διαγώνιο σουτ διαμορφώνει το τελικό σκορ για τον Αστέρα. Τέταρτο γκολ και τέταρτη ασίστ από τον Ραχίμ!

Διαιτητής: Σαμιωτάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μπλαβάκη (Ηρακλείου) – Μπιμπάκης (Ηρακλείου)

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Βασιλάκης, Στεφανίδης (75’ λ.τρ. Νάστο), Κατσαρός, Παπακαστρήσιος, Κοτζαμιχάλης (75’ Ρουσάκης), Μαυρουδής (87’ Μεγαλακάκης), Χύσι, Αθανασιάδης, Παπαδάκης (83’ Τσούτσης), Δρακάκης (83’ Παπαδεράκης)

Αστέρας Καισαριανής (Γιώργος Τσαμόπουλος):Μιχελής, Χασιώτης, Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης (66’ Σμυρνάκης), Γεραγωτέλλης, Ζέλο (85’ Ψαραδέλης), Τζέλη (46’ Σταμούλης), Σαπαλίδης (90+2’ Χρυσανθόπουλος), Ραχίμ, Παληγεώργος (85’ Ρέντζης


Σχετικά άρθρα

«Κέρβερος» Ασημελλής και πρόκριση για τον Αίαντα στο Ατσαλένιο!

Σκέντζος: Μας ενδιαφέρει να δείξουμε αγωνιστικότητα κόντρα στον Απόλλωνα

Πλησιάζει η στέψη για τον Αστ. Καισαριανής, 4-0 τον Ατρ. Μεταμόρφωσης!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35