social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κύπελλο Ελλάδας: Τεράστια πρόκριση ο Αχαρναϊκός μέσα στην Εύβοια

Κύπελλο Ελλάδας: Τεράστια πρόκριση ο Αχαρναϊκός μέσα στην Εύβοια

Καρυδάτη πρόκριση για τον Αχαρναϊκό ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας επικράτησε με 4-5 στα πέναλτι του ΑΟΝ Αρτάκης μέσα στην Εύβοια.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παπακωστούλη επικράτησε στη ψυχοφθόρο διαδικασία (0-0 καν. διάρκεια και παράταση) και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι Μενιδιάτες παρότι αντιμετώπισαν μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας που έχει θέσει στόχο το πρωτάθλημα, έδειξαν το αγωνιστικό τους πρόσωπο, καθώς και το γεγονός ότι έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους για τη νέα χρονιά.

Μπροστά λοιπόν σε 200 και πλέον φίλους του Αχαρναϊκού, οι Μενιδιάτες πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς δίνοντας απερίγραπτη χαρά σε κόσμο και διοίκηση.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα το ματς ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν την υπέροχη στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να σκοράρουν. Στην επανάληψη φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα, δημιουργώντας καλές στιγμές με μεγαλύτερη όλων εκείνη των καθυστερήσεων όπου ο Ματσούκας είχε δοκάρι. 

Στην ημίωρη παράταση δεν υπήρξε σκορ με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στα πέναλτι.

Εκεί ο Αχαρναίκός ήταν πιο ψύχραιμος και τυχερός και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση

ΣΕΙΡΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Νατσιόπουλος (Αχαρναϊκός) 0-1

Ντελέκος (ΑΟΝΑ) 1-1

Α. Γκούφας (Αχαρναϊκός) αστοχεί 

Παπαδάκης (ΑΟΝΑ) 2-1

Ματσούκας (Αχαρναϊκός) 2-2

Στασινόπουλος (ΑΟΑΝ) αστοιχεί

Μάναλης (Αχαρναϊκός) 2-3

Λάμπρου (ΑΟΝΑ) 3-3

Τσιμπουρλάς (Αχαρναϊκός) 3-4

Ταυταρίδης (ΑΟΝΑ) 4-4

Μπιταξής (Αχαρναϊκός) 4-5

Τσούπρος (ΑΟΑΝ) αστοχησε

ΑΡΤΑΚΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Διαμαντής, Στασινόπουλος, Μερτύρης, Τσούπρος, Γερογιάννης (59′ Δ. Χατζηστάμου), Ιορδανίδης (104′ Λάμπρου), Τ. Χατζηστάμου (91′ Παπαδάκης), Ντελέκος, Τσόφλιος, Ταυταρίδης, Σπηλιώτης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης) Σύρακας, Γκούφας Ε., Νάκας, Τσικλος (67' λ.τρ. Μπιταξής), Μάναλης, Πηνιώτης, Γκούφα Α., Παπαδόπουλος (46' Αντωνόπουλος), Στραβομύτης (46' Ματσούκας), Νατσιόπουλος, Χατζής (83 Τσιμπουρλάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35