social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Υπάτου-Παναργειακός: Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι (video – pics)

ΑΟ Υπάτου-Παναργειακός: Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι (video – pics)

Ο Καραργύρης ευστόχησε σε πέναλτι κι απέκρουσε τις εκτελέσεις των Τσίπρα και Μπούση κι ο Παναργειακός πήρε την πρόκριση (κ.δ.: 1-1, παρ.: 0-0, πέν.: 4-5)!

Στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Θήβας η ομάδα του Α.Ο. Υπάτου υποδέχθηκε (πρώτο επίσημο στην έδρα στη σεζόν 2023-2024) την ομάδα του Παναργειακού σε “νόκ άουτ” ματς για την Β’ φάση του κυπελλου Ελλάδας!

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι αφού η κανονική διάρκεια του ματς έληξε με σκορ 1-1 και στην παράταση δεν σημεώθηκε γκολ κι έτσι πήραν την πρόκριση στην επόμενη (Γ’) φάση.

Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων και του ματς ο τερματοφύλακας Καραργύρης, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε ενώ απέκρουσε τις εκτελέσεις των Τσίπρα και Μπούση κι έτσι “χάρισε” την πρόκριση στην ομάδα του!

 

Η εικόνα του αγώνα

Η πρώτη αξιόλογη φάση ματς έγινε στο 17’ και ήταν η φάση του γκολ για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα όταν ο προίκας από αριστερά έκανε το γύρισμα, ο Ροντρίγκεζ πρόλαβε, έκανε την προβολή, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα του Αθανασόπουλο για το 0-1!

Η απάντηση από τους γηπεδούχους, όμως, ήταν άμεση καθώς δυο λεπτά αργότερα ο Αλμπάνης έδωσε στον Ποτουρίδη, κυνήγησε την φάση, κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στην περιοχή, έμεινε όρθιος και πλάσαρε εύστοχε στο τετ-α-τετ τον καραργύρη για να φέρει το ματς στα ίσα.

Η μεγάλη φάση στο ματς έγινε στο 57’ όταν ο Nτρούγκας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά για τους γηπεδούχος, ο Ποτουρίδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε ύψος, έγινε η επαναφορά από δεξιά, στοδεύτερο δοκάρι ο Μκρτσιάν έκανε το δυνατό σουτ, ο Καραργύρης ενστικτωδώς απέκρουσε, ο Αλμπάνης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από τέρμα, τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟ Υπάτου.

Στο 64’ έγινε η σέντρα από αριστερά, ο Μούγιος στο ύψος της μικρής περιοχής προσπάθησε να βρει την μπάλα, ο Αθανασόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 75’ έγινε η σέντρα από δεξιά, από τον Χατζηβασιλείου, στο δεύτερο δοκάρι ο Ντε Σόουζα έκανε την προβολή, ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε με υπερένταση!

Κάποια άλλη αξιόλογη φάση δεν σημειώθηκε, το ματς έληξε 1-1 και έτσι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου επίσης δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, πλην της αποβολής του Χατζηβασιλείου, στο 104’, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο παίχτης ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 41’, στην θέση του Τσιώλη ο οποίος τραυματίστηκε (θλάση) είχε δει την πρώτη κίτρινη στο 74’.

Ετσι το ματς πήγε στην «ρώσικη ρουλέτα», οπου πρώτοι εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι με τον αρχηγό Μαρίνη, ο οποίος αστόχησε.

Ο Τσίπρας εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι του Υπάτου και ο Καραργύρης απέκρουσε!

Στη συνέχεια Προίκας, Μούγιος, Ροκάι (πέρσι ήταν στον ΑΟ Υπάτου) και Καραργύρης ευστόχησαν για τους φιλοξενούμενους, όπως και οι Μπάρο, Ντρούγκας, Ποτουρίδης και Μκρτσιάν για τους γηπεδούχους για να ολοκληρωθεί η πεντάδα των πέναλτι με σκορ 4-4.

Κατόπιν ο Φλώρος ευστόχησε για τον Παναργειακό.

Ο Καραργύρης απέκρουσε το πέναλτι του Μπούση και ο Παναργειακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση!

 

Οι συνθέσεις:

Α.Ο. Υπάτου (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος – Ντρούγκας, Μκρτσιάν, Μπακαούκας, Σταγάκης – Μπούσης, Γλυνός – Βαλμάς (74′ Μπάρο), Τσίπρας, Αλμπάνης – Ποτουρίδης.

Στον πάγκο: Τουρκοχωρίτης – Αρμένης, Κατσούρος.

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης – Λιακόπουλος, Καρέλης (60′ Φλώρος), Σάντο, Ροκάι, Τσιώλης (41′ λ.τρ. Χατζηβασιλείου), Μαρίνης, Γάσπαρης (60′ Μούγιος), Προίκας, Ντε Σόουζα (94′ Τσιράκης), Ροντρίγκεζ (60′ Αντωνιάδης).

Στον πάγκο: Συνοδινός – Καπετανάκης, Θεοδοσιάδης, Αποστολάκης.

 

Δείτε στο video του “STAR Κεντρικής Ελλάδας” το ρεπορτάζ του αγώνα

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σωτηρόπουλος / Κάμερα: Γιάννης Πραγιάννης)

Στο video, μιλούν κατά σειρά οι:

Γιώργος Βαζάκας, προπονητής Παναργειακού

Γιώργος Αντωνόπουλος, προπονητής Α.Ο. Υπάτου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35