social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταμπουλίδης: Καταφέραμε κάτι σημαντικό σε μία δύσκολη σεζόν

Σταμπουλίδης: Καταφέραμε κάτι σημαντικό σε μία δύσκολη σεζόν

Το «διπλό» στον Βύρωνα απέναντι στον τοπικό Όμιλο (1-3) το απόγευμα του Σαββάτου (26/2) σήμανε και την οριστικοποίηση της παρουσίας του Μικρασιατικού Καισαριανής στην Α' ΕΠΣΑ και την επόμενη σεζόν.

Με αφορμή την επίτευξη του στόχου μία αγωνιστική πριν το φινάλε, ο Κώστας Σταμπουλίδης έκανε μία σύντομη αναδρομή μέσω του Soccerlive και διαπίστωσε ότι η ομάδα του πέτυχε κάτι σημαντικό, σε μία σεζόν που ο αρχικός σχεδιασμός ήταν διαφορετικός.

«Έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, σίγουρα ήταν μία μεγάλη επιτυχία η παραμονή μας στην κατηγορία. Ήταν μία χρονιά που είχαμε ξεκινήσει με άλλο σχεδιασμό, με σκοπό να λειτουργήσουμε με διαφορετικό τρόπο, κάτι που όμως δεν έγινε στην πορεία. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς άλλαξαν τα πλάνα μας, υπήρχαν πολλά προβλήματα με κάποιες αποχωρήσεις παικτών, αλλά και με τραυματισμούς, όμως όλα τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα προσπάθησαν, ήταν συγκεντρωμένα, έβγαλαν στα παιχνίδια την ενέργεια που έπρεπε και, έτσι, καταφέραμε κάτι σημαντικό» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός προπονητής, για να προσθέσει: «Είμαστε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να διατηρούμαστε στην Α' Κατηγορία, βάζοντας παράλληλα και πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας να αγωνίζονται. Και φέτος είχαμε ένα νεανικό ρόστερ, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, όμως... τέλος καλό, όλα καλά! Ολοκληρώθηκε άλλη μία δύσκολη σεζόν και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35