social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουβέλης: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Κουβέλης: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Η θέση του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική αφού τα πάντα στο παιχνίδι ξεκινούν από εκεί.

Στον ΑΟ Βύρωνα έχουν μεριμνήσει για το συγκεκριμένο θέμα έχοντα στο ρόστερ της ομάδας τον Αντώνη Κουβέλη.

Ο ικανότατος πορτιέρο πραγματοποιεί εξαιρετικές σεζόν στην ομάδα των νοτίων προαστίων δείχνοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Α’ ΕΠΣΑ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο τερματοφύλακα, ο οποίος αναφερόμενος στη θέση που κατέχει η ομάδα του, ούσα προτελευταία, στο βαθμολογικό πίνακα τόνισε: «Θεωρώ πως έπειτα από τις 7 αγωνιστικές που πέρασαν δεν δείξαμε καλή εικόνα και πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Όσο αναφορά για την θέση που έχουμε πιστεύω πως είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα για αρχή αντιμετωπίσαμε πολύ καλές ομάδες και στην συνέχεια είμαι σίγουρος θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Για το στόχο που έχει ο Βύρωνας, ο Αντώνης Κουβέλης δήλωσε: «Στόχος της ομάδας είναι η καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και  πρέπει να το αντιμετωπίζουμε το ίδιο σαν να είναι τελικός.»

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο τερματοφύλακας του Βύρωνα ανέφερε: «Προσωπικά θέλω να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα και να βοηθήσω την ομάδα όσο καλύτερα μπορώ να πετύχει τους στόχους της.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35