social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μουντανάρης: Πρόκληση για εμάς, αλλά και ευκαιρία

Μουντανάρης: Πρόκληση για εμάς, αλλά και ευκαιρία

Έπειτα από την ήττα (μετά... παραπόνων για τη διαιτησία) στο Παλαιό Φάληρο, ο Πανερυθραϊκός επανέρχεται στην έδρα του με σκοπό να υποδεχθεί τον ΑΟ Βύρων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που αποτελεί πρόκληση αλλά και ευκαιρία για την ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη, όπως σημειώνει ο ίδιος στο Soccerlive. Και εξηγεί τον λόγο: «Είναι μία πρόκληση για εμάς, αφού θα παίξουμε με μία ομάδα που έχει επίσης πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, διότι είμαστε ομάδες που κατά κύριο λόγο μας ενδιαφέρει να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και μετά να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Το γεγονός ότι ο Βύρωνας έχει δέκα βαθμούς, σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, λοιπόν, να αποδείξουμε ότι είμαστε στις ομάδες που θα αποτελέσουν τους πρωτοπόρους αυτού του ομίλου».

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής έχει την ευτυχία να προετοιμάζει την ομάδα του με σαφώς λιγότερα προβλήματα. «Σιγά σιγά επανέρχονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, γιατί η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποια προβλήματα. Πλέον, θα είμαστε σχεδόν όλοι μαζί και αυτό είναι το ευχάριστο που έχω να διαχειριστώ ως προπονητής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35